reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Kasiak dziękujemy :-).
Blanes super podejście, nic na siłę, maluszek zdrowy, mamusia naje się na zapas pyszności sezonowych i wszyscy będą zadowoleni .
Blanes super podejście, nic na siłę, maluszek zdrowy, mamusia naje się na zapas pyszności sezonowych i wszyscy będą zadowoleni .
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Kotku jakie sliczne oczko masz na suwaczku:-):-):-)
gratulacje:-)
gratulacje:-)
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dziękuję Dorotka Ty już jutro bedziesz miała takie sliczne oczko ;-) :-) .
Hej Dziewczyny musze sie Wam czyms pochwalic ...wstalam dzis rano i poszlam to toalety wyobrazacie sobie ze zauwazylam ...sluz przezroczysty z brazowym,takim krwistym cimnym zabarwieniem cos takiego ...nigdy wczesniej czegos takiego nie mialam wytrzeszczylam oczy, serce 12000uderzen na minute i sie patrze na to ...ze lzami w oczach polecialam do meza i mu mowie a ten jeszcze w wiekszym szoku co sie dzieje ...natychmiast zadzwonilismy do poloznej i powidziala ze to prawdopodobnie czop ..wylecial lub jego poczatki !!!!:-) i ze nie ma sie czym martwic i mam obserwowac dalej siebie jak kolejny raz mi wyleci taki sluz to mam do niej zadzwonic i bedziemy myslec co dalej ...bo jesli rzadnych boli i skurczy nie mam to znaczy ze jest OK!! ale to juz 1 oznaka od Mojej Lali ze juz coraz blizejjj!! tak strasznie sie cieszeeee
tez mam nadzieje ze donosze jeszcze te dwa tygodnie a to nie za wczesnie na tego czopa ?? co wy o tym sadzicie??tutaj nie badaja jak w polsce za kazdym razem:-( jaka masz szyjke i jakie rozwarciei ja nic nie wiem....yhh!:-(!
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Buziaczek-u mnie tez nie badaja rozwarcia na kazdej wizycie ( a wizyty mam co tydzien) taki maja system, ale poki co wszystko jest super wiec mam pelne zaufanie do moich lekarzy i pielegniarek. Zapowiedzieli ze rozwarcie badaja w 40 tygodniu, przynajmneij u mnie, nic jeszcze niestety nie wskazuje na porod...ani czopa, ani skurczy, ani boli, brzuch wysoko. No ale powiedzieli ze do 41 i pol tygodnia na pewno ja wyciagna :-) Czyli gdzies tak do 25 czerwca powinnam miec niunie na rekach :-) Moze u Ciebie jest jakos podobnie jesli chodzi o opieke zdrowotna.
reklama
Goździczek
18 czerwca 2007
hmm, tak się zastanawiam dziewczyny, czy ten czop to musi wyjść u każdej z nas? czy może a nie musi? mi został tydzień, brzuch mi opadł ale po czopie ani widu ani nic , hmmmmmmmmmm
Podziel się: