reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
Hej Dziewczyny musze sie Wam czyms pochwalic ...wstalam dzis rano i poszlam to toalety wyobrazacie sobie ze zauwazylam ...sluz przezroczysty z brazowym,takim krwistym cimnym zabarwieniem cos takiego ...nigdy wczesniej czegos takiego nie mialam :szok:wytrzeszczylam oczy, serce 12000uderzen na minute i sie patrze na to ...ze lzami w oczach polecialam do meza i mu mowie a ten jeszcze w wiekszym szoku :szok::szok:co sie dzieje ...natychmiast zadzwonilismy do poloznej i powidziala ze to prawdopodobnie czop ..wylecial lub jego poczatki !!!!:-):tak::-D i ze nie ma sie czym martwic i mam obserwowac dalej siebie jak kolejny raz mi wyleci taki sluz to mam do niej zadzwonic i bedziemy myslec co dalej ...bo jesli rzadnych boli i skurczy nie mam to znaczy ze jest OK!! ale to juz 1 oznaka od Mojej Lali ze juz coraz blizejjj!!:-D:-D:-D tak strasznie sie cieszeeee:-D:-D

Buziaczku to faktycznie czop ,trzymam kciuki zebyscie dotarły ze spokojem do 37tc-buziaczki

Witam czerwcówki !!
U mnie 3 dni do terminu porodu,skurcze częste ale nieregularne:confused:
buziaczek1626 też trzymam kciuki żebyście dotary bezpiecznie do 37 tygodnia.

tez mam nadzieje ze donosze jeszcze te dwa tygodnie:-p a to nie za wczesnie na tego czopa ?? co wy o tym sadzicie??tutaj nie badaja jak w polsce za kazdym razem:confused::no::-( jaka masz szyjke i jakie rozwarciei ja nic nie wiem....yhh!:dry::eek::-(!

Buziaczek-u mnie tez nie badaja rozwarcia na kazdej wizycie ( a wizyty mam co tydzien) taki maja system, ale poki co wszystko jest super wiec mam pelne zaufanie do moich lekarzy i pielegniarek. Zapowiedzieli ze rozwarcie badaja w 40 tygodniu, przynajmneij u mnie, nic jeszcze niestety nie wskazuje na porod...ani czopa, ani skurczy, ani boli, brzuch wysoko. No ale powiedzieli ze do 41 i pol tygodnia na pewno ja wyciagna :-) Czyli gdzies tak do 25 czerwca powinnam miec niunie na rekach :-) Moze u Ciebie jest jakos podobnie jesli chodzi o opieke zdrowotna.

reklama
hmm, tak się zastanawiam dziewczyny, czy ten czop to musi wyjść u każdej z nas? czy może a nie musi? mi został tydzień, brzuch mi opadł ale po czopie ani widu ani nic , hmmmmmmmmmm

Do góry