reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

Odmeldowuje zero objawow:no: Czasem boli mnie krzyz i twardnieje brzuch ale to juz norma od 3 tygodni. Mam nadzieje, ze w piatek lub najpozniej w poniedzialek (10 dni po terminie) zatrzymaja mnie w szpitalu na wywolaniu. Bo ilez mozna sie martwic o malenstwo:eek:

reklama
Fantazja u mnie to samo od tygodnia. Oprócz bóli krzyża i senności nic nowego. Niedługo ide na długi spacerek bo to siedzenie bezczynnie mnie dobija. Mam dzis doła i ide spać do siostry, troche jej pomarudzę. Najgorsze jest to ciągłe wsłuchiwanie się w organizm, miałam odpuścić wytrzymałam 1 dzień, teraz nic mi się nie chce.
Olla Tobie też (tak jak Dorotce) wróżę rychły poród:-D.

A ja dzis bylam na wizycie kontrolnej-wlasciwie dopiero wrocilam, strasznie dlugo mnie trzymali, bo cisnienie mi skoczylo do 140/80. Lezalam plackiem ponad 30 minut i mierzyli co chwila, wszystko wrocilo do normy. Potem lekarz stwierdzil, ze mam skrocona szyjke i rozwarcie na 2 cm i nadaje sie do wywolania :-) Wiec sie umowilam, co prawda dopiero na sobote bo nie bylo wczesniej terminu ale dobre i to, mam przynajmniej pewnosc ze do konca tygodnia bedziemy juz razem :-) A moze szybciej sie rozsypie-lekarz zrobil mi masaz szyjki i od wyjscia ze szpitala mam caly czas lekkie skurczyki :-)

Do góry