reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
Hej Dziewczyny musze sie Wam czyms pochwalic ...wstalam dzis rano i poszlam to toalety wyobrazacie sobie ze zauwazylam ...sluz przezroczysty z brazowym,takim krwistym cimnym zabarwieniem cos takiego ...nigdy wczesniej czegos takiego nie mialam :szok:wytrzeszczylam oczy, serce 12000uderzen na minute i sie patrze na to ...ze lzami w oczach polecialam do meza i mu mowie a ten jeszcze w wiekszym szoku :szok::szok:co sie dzieje ...natychmiast zadzwonilismy do poloznej i powidziala ze to prawdopodobnie czop ..wylecial lub jego poczatki !!!!:-):tak::-D i ze nie ma sie czym martwic i mam obserwowac dalej siebie jak kolejny raz mi wyleci taki sluz to mam do niej zadzwonic i bedziemy myslec co dalej ...bo jesli rzadnych boli i skurczy nie mam to znaczy ze jest OK!! ale to juz 1 oznaka od Mojej Lali ze juz coraz blizejjj!!:-D:-D:-D tak strasznie sie cieszeeee:-D:-D

Buziaczku to faktycznie czop ,trzymam kciuki zebyscie dotarły ze spokojem do 37tc-buziaczki

Witam czerwcówki !!
U mnie 3 dni do terminu porodu,skurcze częste ale nieregularne:confused:
buziaczek1626 też trzymam kciuki żebyście dotary bezpiecznie do 37 tygodnia.

tez mam nadzieje ze donosze jeszcze te dwa tygodnie:-p a to nie za wczesnie na tego czopa ?? co wy o tym sadzicie??tutaj nie badaja jak w polsce za kazdym razem:confused::no::-( jaka masz szyjke i jakie rozwarciei ja nic nie wiem....yhh!:dry::eek::-(!

Buziaczek-u mnie tez nie badaja rozwarcia na kazdej wizycie ( a wizyty mam co tydzien) taki maja system, ale poki co wszystko jest super wiec mam pelne zaufanie do moich lekarzy i pielegniarek. Zapowiedzieli ze rozwarcie badaja w 40 tygodniu, przynajmneij u mnie, nic jeszcze niestety nie wskazuje na porod...ani czopa, ani skurczy, ani boli, brzuch wysoko. No ale powiedzieli ze do 41 i pol tygodnia na pewno ja wyciagna :-) Czyli gdzies tak do 25 czerwca powinnam miec niunie na rekach :-) Moze u Ciebie jest jakos podobnie jesli chodzi o opieke zdrowotna.

reklama
hmm, tak się zastanawiam dziewczyny, czy ten czop to musi wyjść u każdej z nas? czy może a nie musi? mi został tydzień, brzuch mi opadł ale po czopie ani widu ani nic , hmmmmmmmmmm

Do góry