reklama
ja jeszcze nie zaczęłam pakowac torby!!!Muszę się jeszcze zaopatrzyc w apteczne rzeczy dla mnie-podkłady gin, majtki jednorazowe itd. Musze wyprac szlafrok itd. Wczoraj zaczełam prać ciuszki dla małej. Nie wiem czy nie za duzo spokoju we mnie...
martula25, najwazniejsze ze dzialasz. a jak ze wszystkim nie zdazysz to od czego jest rodzinka? ale te zeczy dla siebie to kup lepiej zebys miala z glowy...
sawa13, u mnie w szpitalu tez zapewniaja niby wszystko (oprocz pieluch) ale jakos nie chce zeby dzidzia w szpitalnych ubrankach lezala i zby ja szpitalnym recznikiem wycierali a do rozka niech sie przyzwyczaja tez swojego bo po co potem bombardowac malucha nowymi zapachami itp...
sawa13, u mnie w szpitalu tez zapewniaja niby wszystko (oprocz pieluch) ale jakos nie chce zeby dzidzia w szpitalnych ubrankach lezala i zby ja szpitalnym recznikiem wycierali a do rozka niech sie przyzwyczaja tez swojego bo po co potem bombardowac malucha nowymi zapachami itp...
agusia9915
Matka wariatka
mojej znajomej corka po takich ciuszkach szpitalnych przez dwa tygodnie walczyła z potworna wysypką -uczuleniem
faktycznie, te szpitalne to nie wiadomo w czym prane itd. Ja i tak zabieram swoje.
Lil Kate, wiem, wiem- musze się zebrać i odwiedzić aptekę.
Dzisiaj poprasowałam i ułozyłam w komodzie pierwszą partię prania. Nie cierpię prasowac, ale nawet szybko mi to poszło:-)
Lil Kate, wiem, wiem- musze się zebrać i odwiedzić aptekę.
Dzisiaj poprasowałam i ułozyłam w komodzie pierwszą partię prania. Nie cierpię prasowac, ale nawet szybko mi to poszło:-)
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Tak sie tu wszytkie pakujecie,ze i ja wyruszylam na male zakupy.Kupilam sobie 2 koszule do szpitala i troszke chemicznych rzeczy.W moim szpitalu dzieci sa w takich samych rozkach z kolderek i dostaja szpitalne ciuszki maksymalnie porozciagne .Spakuje sobie pare rzeczy dla malego,moze uda sie go ubrac w jakies ludzkie ubranka
reklama