reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

co z sexowaniem się??

Skoro maleństwo odczuwa to co mamusia ... to myślę sobie, że powinnam teraz duuuużo sexu uprawiać z mężem ..... hiihiiihiii :laugh:

xandii ...... cóż pieniądz wyższa konieczność, ale jak się dopadniecie po tak długim poście to pewnie znikniesz nam na tydzień z bb :D :D :D

reklama
Przez pierwszy trymestr nie miałam w ogóle ochoty na baraszkowanie, ale jak zaczął się drugi trymestr to ochota wróciła. Niestety nie jest tak jak przed ciążą. Doznania są zupełnie inne (zdecydowanie mniejsze), no i oczywiście z brzusiem niewygodnie ;)

Moj mezus przyjechal na dwa tygodnie do zonki, liczyl ze ta steskniona i wogole sie na niego zuci a ja na nic nie mam ochoty zabardzo, czasem ale generalnie nic.
Elżbietka
Znam to, czasem pomaga zmiana pozycji...

W tych klockach to ja jestem stroną inicjującą, a nawet dominującą. Mam wrażenienie, że mój mężuś podchodzi do mnie jak do jajka i boi się uszkodzić skorupkę no i chyba samego pisklaka ;) Mówię mu, że nic maleństwu się nie stanie i mi też nie. Czy wasi panowie też tak mają, jak sobie z tym poradzić ???

No pewnie MariaOla ja to juz zapomnialam kiedy mysmy sie kochali ::) no cos mi sie wydaje ze tak do konca bedzie :p ciekawe jak dlugo moj kochany wytrzyma ;)

MariaOla na początku mój Maciek też strasznie się bał, że coś stanie się z maleństwem. Nawet mi to odpowiadało, bo totalnie nie miałam ochoty na seksowanie się. Jednak pokazałam mu w jakiejś gazecie artykuł na temat kochania się podczas ciąży. Po przeczytaniu opinii lekarza, że nic się nie stanie ani dziecku ani matce, to go uspokoiło i już się tak nie obawia ;) Teraz musimy niestety ograniczać się tylko do kilku pozycji, bo inaczej nam nie wychodzi: albo jest mi niewygodnie, albo jest za sucho :( Czekam tylko jak wszystko wróci do normy i będziemy mogli sobie znów poszaleć ;D :D

reklama
Do góry