reklama
M
MariaOla
Gość
xandii ... jeśli mogę zapytać .... dlaczego jesteście rozłączeni z mężem ... kiedy się zobaczycie
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
A ja nie mam zbytnio ochoty na igraszki jakas taka niewyspana chodze budze sie w nocy i mysle : musze odczekac jak mi przejdzie
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
Karola nie jesteś sama ja tak średnio mam ochotę... jest lepiej jak w pierwszych 3 m-cach ale i tak jestem przeczulona w tym temacie. Lekarka nakazała "się oszczędzać" więc myślę przede wszystkim o tym. Co prawda nie zabroniła - ale dla mnie to prawie to samo - oj biedny mąż mój pewno myślał, że nadrobimy te 3m-ce
czesc dziewczyny ja z marcowek 2006... to pewnie nie regula ale ja w drugim trymestrze szalalam, a w pierwszym moj Jacek musial mnie gonic i napastowac, wcale ochoty nie bylo...no a pozniej sie odmienilo i to ja go molestowalam az mnie odganial : 8) takze dziewczyny trzymam kciuki zeby u Was bylo podobnie, bo wiadomo w trzecim to juz ciezkawo, choc na poczatku trzeciego mielismy przerwe i zaczelismy szalec pod koniec, a najbardziej od 37 tygodnia :laugh: a Agatka i tak urodzila sie 13 dni po terminie
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
A ja to zapomn¡alam juz jak to sie robi ;D
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
hehe jaaaaaaasne ;D
MariaOla, sorki, że po tak długim czasie, ale chętnie odpowiem na twoje pytanie. Jak juz wcześniej pisałam, mieszkam w Ustce, mam więc wynajęte mieszkanko przez wakacje, zawsze to toszkę kaski wpadnie, tym bardziej, że niedługo nasze potrzeby się zwiększą. Więc póki co mieszkam u mojej mamy, moje chłopisko pracuje od siódmej do piętnastej, a potem jedzie do innej miejscowości i ciągnie drugi etat, zostaje tam, żeby przenocować i potem znowu do Ustki do pracy. I tak przez sześć dni w tygodniu, bo niedzielę przeważnie przesypia. Przy okazji- jest masażystą, a więc robota jak przy łopacie. i tak będzie aż do września. Spotykamy się więc sporadycznie ( w lipcu dwa razy przez około godzinę),a na sex naprawdę już nie starcza mu energii. Poza tym nie bardzo jest gdzie... Dobrze że są na świecie komórki. Poza tym jeszcze tylko miesiąc, więc jakoś damy radę .
Elżbietka
mother of two sons&angel
u nas na razie post, bo jakies grzybki sie przyplątały :. no ale w sumie pora deszczowa, wiec grzyby rosną :
reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Elżbietka
to samo u mnie :/ ja nie wiem to jakas epidemia chyba
to samo u mnie :/ ja nie wiem to jakas epidemia chyba