reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co z sexowaniem się??

reklama
No nie wiem co macie na myśli czy taką całkowitą abstynencję?;-)bo są różne metody;-);-)nie wiem czy wiecie;-);-)

U nast też ostatnio posucha. I to juz ze 2 miesiace. Ja czasem mam ochote mocniej się "poprzytulać" :-), skorzystac właśnie z tych "innych" sposobów o ktorych pisze Skakanka.
Ale moj mąż ostatnio jakoś mniej zainteresowany.... :sick:
Nie wiem co o tym myśleć:dry:

U nas z takiego mocniejszego przytulania sie to korzysta tylko Piotrek, bo ja raz sie skusilam i potem mnie brzuchol bolal przez godzine i stwierdzilam, ze to nie jest tego warte. A Piotrek happy, wysilac sie nie musi, a zadowolony jest. :-) Ale odbije sobie to wszystko pozniej, mam tylko nadzieje, ze do tego czasu sobie jakiegos samoluba w domu nie wychowam. :eek: :baffled:

Mój oczywiście kocha i twierdzi, że nie ma sprawy i w ogóle. Ale ja i tak widzę, jak czasem długo siedzi pod prysznicem. no to co tam samiutki robi?
:wściekła/y:

Nie to moj, przyjdzie do mnie i powie, ze mam go poprzuytulac. :-)
Albo mi o godz 23 telewizor wlacza i przeskakuje po kanalach z golymi babami. Wtedy tez wiem o co chodzi. :-D

reklama
:-D:-D:-D
Zamówiłam już sobie żel durexa w allegro, taki przeciw suchości pochwy i mam zamiar jeszcze go w styczniu wypróbować :-)

Do góry