reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co z sexowaniem się??

reklama
Lorien, ojoj, ale będzie czad w tym styczniu! No u mnie narazie tez posucha i zapewne jakieś "prace ręczne" odchodzą;-) . No cóż, szkoda mi tych naszych chłopaków, ale najważniejsze, że nas rozumieją. Potem im sie odwdzięczymy, no nie?:tak: :-)

Ojej nawet mi nie mówcie,że podejrzewacie mężów o prace ręczne:szok:no ale skoro dwa czy trzy msce nic...Ja bym się niepokoiła,że coś nie tak bo mój może jakby musiał to by tyle wytrzymał ale tak sam z siebie to na pewno nie, po pierwsze by też powiedział jak to któraś z Was poweidziała ładnie:-),żebym go porzytulała.No i mówi,że z tego wyrósł:-Di ja też wolę sama się nim zająć:tak:,dziś jest "ten" dzień jeśli wcześniej nie zasnę i Natalka nam pozwoli.

ja tak znowu pewna to nie jestem, ale.... kto wie?;-) Jednak nie powiem, że jakby co, to by mi to szczególnie przeszkadzało. Wolę to, niż latanie na inne baby, co niestety podobno nie raz się zdarza.

Skakanka, nie bądź naiwna, przecież przez dwa miechy bez upuszczania to by nieźle taki chłop spuchł :baffled: :-) Przecież plemniki są ciągle produkowane i nie upuszczanie to chyba nawet jest bolesne. I zgadzam się z Xandii - lepsza własna łapa niż cudza baba :-D :laugh2:

Dokładnie MariaOla. Cóż, przecież nie mogę być o to na niego zła. Nie wiem nic na pewno, ale facet się przecież nie przyzna do tego, ale znam chłopów i wiem, że ciężko by im było wytrzymać.
Jak mojemu zaproponowałam przytulanie, to się oburzył na mnie, że mu proponuję coś takiego! Bo ja też mam odczuwać przyjemność a nie tylko on. No i trwamy w takim celibacie... A masażyk plecków i czułe całuski to nie to samo...

A my stosujemy wszystkie dozwolone metody ;-) Najważniejsze żebyśmy oboje byli zadowoleni :-D:laugh2: Kiedyś z Maćkiem rozmawiałam o praktykach "ręcznych", to stwierdził, że on nie lubi tego robić sam z siebie i woli jak ma do tego partnerkę ;-) A mnie to też nie przeszkadza:zawstydzona/y: Zdecydowanie wolę to niż, żeby szukał innej baby :wściekła/y::no:

Mariaola to też o tym właśnie pisałam. Nie było takiej sytuacji,żeby musiał aż dwa msce wytrzymywać, raz miesiąc bo mnie nie było ale jakby "to" zrobił:-Dto przecież bym zrozumiała;-) ale jak jestem w domu to po co ma to robić sam;-)Nie jestem naiwna:-p;-)u nas nie ma wstrzemięźliwości dwóch miesięcy tylko co najwyżej 4dni.Dziwiłabym się tylko jakby nagle niby stracił zainteresowanie i od trzech miesięcy nie byłoby żadnego seksiku bo go znam i na pewno zaczęłabym drążyć temat.
Rozmawiałam kiedyś z koleżanką o tym "jak często" i ona,że co miesiąc.Ja na to,że nie wierzę,że facet potrzebuje raz na miesiąc i dla mnie to dziwne. Ona nie widziała w tym nic dziwnego,nie było to dla niej żadnym sygnałem bo ona nie ma potrzeb to pewnie jej mąż też nie.Potem się okazało,że ją zdradzał 4lata.Nie rozmawiali na te tematy on chyba zbyt dumny,żeby się prosić o to coi mu się "należy"..

reklama
MOj Paweł tez musi zasłuzyc:-) :tak: najpierw moje przyjemnosci czyli masazyk a potem prace reczne;-) zreszta jak u nas ktos cos chce to od razu pada pytanie " a co ja bede z tego miala ";-) :-D :-D tacy interesowni jestesmy:-D :-D :-D

Do góry