reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co z sexowaniem się??

reklama
a ja jestem w szoku :szok: :szok: :szok: od 2 miesięcy kompletny brak zainteresowania z mojej strony czymkolwiek co kojarzyć się może z seksem :-( a dziś normalnie przed śniadankiem :szok: :-D :laugh2: już zapomniałam że ja kiedyś miałam ochotkę ;-) :tak:

Ochotę to ja mam straszną, to fakt, śni mi się bara bara po nocach, molestuję męża słownie, bo jak przychodzi co do czego, to sucho wszędzie i nieprzyjemnie. Dlatego od jakiegoś miesiąca celibacik.

Noooooo ..... muszę się przyznać, że ja też już na sex się nie czuję, wystarcza mi porcja przytulasków i całusków, ale wtedy się już męża nie da uspokoić ....... no i co tu począć :baffled:

powiadomiłam męża że jeszcze jakieś z pół roku i już będziemy mogli się bzykać hehe - jakoś nie był zachwycony... ;-) a co jeśli mi się nie przestanie nie chcieć:no:

Ja juz sie nie moge doczekac stycznia. Mam zamiar nadgonic wszytko od pocztaku pazdziernika i jeszcze na zapas za styczen i luty sie "nakochac" :tak:

Aph ...... życzę ci byś już w styczniu mogła nadrabiać, ale to pierońsko optymistyczna wersja, bo chyba nie pomyślałaś o połogu :baffled:

MariaOla w styczniu to tak wlasnie na zapas juz na potem. Mam nadzieje, ze sciagnie mi krazek na poczatku miesiaca a urodze w terminie, wiec bede miala ok 3 tygodni na sex. Mam nadzieje, ze tak bedzie. :baffled:

reklama
Xmamuśka pozostaje nam tylko czekać, ale co gorsza to tak jak pisze Asiorek a co jeśli mi się nie przestanie nie chcieć. Też się tym martwię, ale mam nadzieję że to tylko chwilowa niemoc.
Smutny jest fakt, że po ciąży trzeba się będzie zabezpieczać, żeby nie było wpadki :eek:

Do góry