reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Poród porodowi nierówny. Wczoraj koleżanka mi mówiła, że ona cc bardzo dobrze zniosła i na drugi dzień po cc, tylko na apapie była i chodziła po korytarzu...

reklama
Poród porodowi nierówny. Wczoraj koleżanka mi mówiła, że ona cc bardzo dobrze zniosła i na drugi dzień po cc, tylko na apapie była i chodziła po korytarzu...

Bo nic innego nie mogą Ci dać, a chodzić musisz :D :D :D

Ja tam cały czas nastawiam się na poród sn - szybszy niż pierwszy (!!) bo za pierwszym razem jak zaczęło się w sobotę o 16 tak urodziłam w poniedziałek o 10:45...... I cały czas mówię, że 3 to juz samo wyskoczy :D :D :D

Żartuję, ale co innego mi pozostało? :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Bo nic innego nie mogą Ci dać, a chodzić musisz :D :D :D

Ja tam cały czas nastawiam się na poród sn - szybszy niż pierwszy (!!) bo za pierwszym razem jak zaczęło się w sobotę o 16 tak urodziłam w poniedziałek o 10:45...... I cały czas mówię, że 3 to juz samo wyskoczy :D :D :D

Żartuję, ale co innego mi pozostało? :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
hahha nie ma tak dobrze:p ja miałam szybszy i łatwiejszy pierwszy:p statystyki są psu na budę:p

Ja nie mialam cc ale mialam operacje i powiem wam szczerze ze ja bardzo zle to znioslam a mialam wtedy 21 lat chodzilam gorzej niz 80 letnia babcia a dochodzilam do siebie prawie miesiac maz musial mi pomagac prawie przy wszystkim ;/

Moja dzisiejsza wizyta to jakas porażka [emoji58]byłam u położnej w szpitalu i tutaj określają wielkość dziecka po mierzeniu brzucha[emoji19]stwierdzili,ze dziecko jest mniejsze niz 4tyg temu wiec podłączyli mnie pod ktg a następnie wysłali na usg nie powiem strach w oczach miałam bo lekarz mnie uspokajał i pocieszał po usg wyszło,ze dziecko jest zdrowe i normalnych gabarytów tylko tak sie układa i jest bardzo nisko dlatego takie pomiary brzucha mi wychodza[emoji45] Maluszek w 34i3dniu wazy 2307g [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

wmazur, no to sie polozna nie popisala :p Mi najpierw brzuch maca by wybadac ulozenie dziecka i dopiero potem mierzy.
Najwazniejsze, ze maluszek ma ładna wagę :)

Teraz czas na moją relację:

po super stresach są jakieś pozytywy. Mała waży w 36tyg 2600g podobno będzie mała. Wynik GBS mam ujemny :) ogólnie wszystko ok, ułożona główką w dół. Mam zadzwonić do swojej lekarki, bo wiztę mam za 2 tyg, ale ze względu na te wody to powinnam mieć za tydzień.
Szyjka długa, zamknięta.

reklama
Cieszę się z pozytywnych wieści!!!!

Wmazur - o matko! No to rzeczywiście! Dobrze, że usg zrobili! Ale po co stresują?

Do góry