reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Poród porodowi nierówny. Wczoraj koleżanka mi mówiła, że ona cc bardzo dobrze zniosła i na drugi dzień po cc, tylko na apapie była i chodziła po korytarzu...
Bo nic innego nie mogą Ci dać, a chodzić musisz
Ja tam cały czas nastawiam się na poród sn - szybszy niż pierwszy (!!) bo za pierwszym razem jak zaczęło się w sobotę o 16 tak urodziłam w poniedziałek o 10:45...... I cały czas mówię, że 3 to juz samo wyskoczy
Żartuję, ale co innego mi pozostało?
hahha nie ma tak dobrze ja miałam szybszy i łatwiejszy pierwszy statystyki są psu na budęBo nic innego nie mogą Ci dać, a chodzić musisz
Ja tam cały czas nastawiam się na poród sn - szybszy niż pierwszy (!!) bo za pierwszym razem jak zaczęło się w sobotę o 16 tak urodziłam w poniedziałek o 10:45...... I cały czas mówię, że 3 to juz samo wyskoczy
Asia28BK
Fanka BB :)
;-) myślę,że nic-grunt to pozytywne nastawienie;-)
ja nie czytam,nie zastanawiam sie i staram sobie nie wyobrażać tego wszystkiego bo co ma być to będzie i każda z nas to wytrzyma jak by nie było;-)
Ja nie mialam cc ale mialam operacje i powiem wam szczerze ze ja bardzo zle to znioslam a mialam wtedy 21 lat chodzilam gorzej niz 80 letnia babcia a dochodzilam do siebie prawie miesiac maz musial mi pomagac prawie przy wszystkim ;/
wmazur1988
Fanka BB :)
Moja dzisiejsza wizyta to jakas porażka [emoji58]byłam u położnej w szpitalu i tutaj określają wielkość dziecka po mierzeniu brzucha[emoji19]stwierdzili,ze dziecko jest mniejsze niz 4tyg temu wiec podłączyli mnie pod ktg a następnie wysłali na usg nie powiem strach w oczach miałam bo lekarz mnie uspokajał i pocieszał po usg wyszło,ze dziecko jest zdrowe i normalnych gabarytów tylko tak sie układa i jest bardzo nisko dlatego takie pomiary brzucha mi wychodza[emoji45] Maluszek w 34i3dniu wazy 2307g [emoji4]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Teraz czas na moją relację:
po super stresach są jakieś pozytywy. Mała waży w 36tyg 2600g podobno będzie mała. Wynik GBS mam ujemny ogólnie wszystko ok, ułożona główką w dół. Mam zadzwonić do swojej lekarki, bo wiztę mam za 2 tyg, ale ze względu na te wody to powinnam mieć za tydzień.
Szyjka długa, zamknięta.
po super stresach są jakieś pozytywy. Mała waży w 36tyg 2600g podobno będzie mała. Wynik GBS mam ujemny ogólnie wszystko ok, ułożona główką w dół. Mam zadzwonić do swojej lekarki, bo wiztę mam za 2 tyg, ale ze względu na te wody to powinnam mieć za tydzień.
Szyjka długa, zamknięta.
reklama