reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Poród porodowi nierówny. Wczoraj koleżanka mi mówiła, że ona cc bardzo dobrze zniosła i na drugi dzień po cc, tylko na apapie była i chodziła po korytarzu...

reklama
Poród porodowi nierówny. Wczoraj koleżanka mi mówiła, że ona cc bardzo dobrze zniosła i na drugi dzień po cc, tylko na apapie była i chodziła po korytarzu...

Bo nic innego nie mogą Ci dać, a chodzić musisz :D :D :D

Ja tam cały czas nastawiam się na poród sn - szybszy niż pierwszy (!!) bo za pierwszym razem jak zaczęło się w sobotę o 16 tak urodziłam w poniedziałek o 10:45...... I cały czas mówię, że 3 to juz samo wyskoczy :D :D :D

Żartuję, ale co innego mi pozostało? :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Bo nic innego nie mogą Ci dać, a chodzić musisz :D :D :D

Ja tam cały czas nastawiam się na poród sn - szybszy niż pierwszy (!!) bo za pierwszym razem jak zaczęło się w sobotę o 16 tak urodziłam w poniedziałek o 10:45...... I cały czas mówię, że 3 to juz samo wyskoczy :D :D :D

Żartuję, ale co innego mi pozostało? :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
hahha nie ma tak dobrze:p ja miałam szybszy i łatwiejszy pierwszy:p statystyki są psu na budę:p

Ja nie mialam cc ale mialam operacje i powiem wam szczerze ze ja bardzo zle to znioslam a mialam wtedy 21 lat chodzilam gorzej niz 80 letnia babcia a dochodzilam do siebie prawie miesiac maz musial mi pomagac prawie przy wszystkim ;/

Moja dzisiejsza wizyta to jakas porażka [emoji58]byłam u położnej w szpitalu i tutaj określają wielkość dziecka po mierzeniu brzucha[emoji19]stwierdzili,ze dziecko jest mniejsze niz 4tyg temu wiec podłączyli mnie pod ktg a następnie wysłali na usg nie powiem strach w oczach miałam bo lekarz mnie uspokajał i pocieszał po usg wyszło,ze dziecko jest zdrowe i normalnych gabarytów tylko tak sie układa i jest bardzo nisko dlatego takie pomiary brzucha mi wychodza[emoji45] Maluszek w 34i3dniu wazy 2307g [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

wmazur, no to sie polozna nie popisala :p Mi najpierw brzuch maca by wybadac ulozenie dziecka i dopiero potem mierzy.
Najwazniejsze, ze maluszek ma ładna wagę :)

Teraz czas na moją relację:

po super stresach są jakieś pozytywy. Mała waży w 36tyg 2600g podobno będzie mała. Wynik GBS mam ujemny :) ogólnie wszystko ok, ułożona główką w dół. Mam zadzwonić do swojej lekarki, bo wiztę mam za 2 tyg, ale ze względu na te wody to powinnam mieć za tydzień.
Szyjka długa, zamknięta.

reklama
Cieszę się z pozytywnych wieści!!!!

Wmazur - o matko! No to rzeczywiście! Dobrze, że usg zrobili! Ale po co stresują?

Do góry