reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Julita ja po operacji, do której byłam pod narkozą rzygałam jak kot. Ale przy cc masz znieczulenie od pasa w dół i nie ma mdłości tylko trochę trzęsie jak znieczulenie schodzi z mięśni.. Ja po cc szybko się bardzo dobrze czułam. Oby teraz nie było gorzej..

reklama
Ja miałam cc w narkozie... tym razem mam nadzieje obejdzie się bez. Koleżanki po cc i dolędźwiowym szybciej doszły do siebie.

A ja się bardzo boje cięcia itd:(( wogole boje się strasznie bólu i jak to będzie ;( jak mam krew pobierana to najpierw smaruje rękę lognocainum;( strasznie się tego wszystkiego boje;(((

Ja miałam 1 ekstrakcje i więcej nie chce u mnie zabieg trwał 3 godziny ;)) a mam jeszcze 3 ósemki zatrzymane ;) wiec Malinka nie wiem która ma gorzej;)) ale szczerze to sn to już wogole sobie nie wyobrażam. ..

Eeee chyba wolę rodzić niż mieć znów zęba usuwanego, serio... tyle, że ja karmiłam jak usuwałam i nie brałam nic mocniejszego a bolało mnie tydzień, jeść nie mogłam, schudłam 2 kg...

A ból porodowy, e tam :) tyle, że skurcze są męczące ale przynajmniej są przerwy i można złapać oddech... A pomyślcie, jak np. Was głowa 3 dni boli bez przerwy...

Wiecie mnie ta moja Pani dr dziś tak wybadala ze w szoku byłam.
Sama z siebie dała mi na badania bo powiedziałam że do gin chodzę prywatnie.
Już nawet na krzywą cukrowa mi chciała Dec ale mówi że za wcześnie.
No super kobieta:)

reklama
Do góry