reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Julita ja po operacji, do której byłam pod narkozą rzygałam jak kot. Ale przy cc masz znieczulenie od pasa w dół i nie ma mdłości tylko trochę trzęsie jak znieczulenie schodzi z mięśni.. Ja po cc szybko się bardzo dobrze czułam. Oby teraz nie było gorzej..

reklama
Ja miałam cc w narkozie... tym razem mam nadzieje obejdzie się bez. Koleżanki po cc i dolędźwiowym szybciej doszły do siebie.

A ja się bardzo boje cięcia itd:(( wogole boje się strasznie bólu i jak to będzie ;( jak mam krew pobierana to najpierw smaruje rękę lognocainum;( strasznie się tego wszystkiego boje;(((

Ja miałam 1 ekstrakcje i więcej nie chce u mnie zabieg trwał 3 godziny ;)) a mam jeszcze 3 ósemki zatrzymane ;) wiec Malinka nie wiem która ma gorzej;)) ale szczerze to sn to już wogole sobie nie wyobrażam. ..

Eeee chyba wolę rodzić niż mieć znów zęba usuwanego, serio... tyle, że ja karmiłam jak usuwałam i nie brałam nic mocniejszego a bolało mnie tydzień, jeść nie mogłam, schudłam 2 kg...

A ból porodowy, e tam :) tyle, że skurcze są męczące ale przynajmniej są przerwy i można złapać oddech... A pomyślcie, jak np. Was głowa 3 dni boli bez przerwy...

Wiecie mnie ta moja Pani dr dziś tak wybadala ze w szoku byłam.
Sama z siebie dała mi na badania bo powiedziałam że do gin chodzę prywatnie.
Już nawet na krzywą cukrowa mi chciała Dec ale mówi że za wcześnie.
No super kobieta:)

reklama
Do góry