reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

MalinowaMarta, jestem na zwolnieniu, bo nie mogę pracować w szkodliwych warunkach. W momencie, gdy likwidują zakład nic mi nie pomoże.

Brzuch mnie od wczoraj boli a do wizyty mam trzy tygodnie ;(

Ten post miałam napisać w Lipiec 2016 i z tych nerwów się pomyliłam. Fazerkamm, mogę Cię prosić o przeniesienie?

Ostatnia edycja:
reklama
Lila dziekuje... baaardzo sie nameczylam...

Dziewczyny jak kilkam w aplikacji tez mi nie wyświetla ale jak normalnie ze strony to dziala... nie wiem o co chodzi...

Nieufna Kochana noe moge przeniesc bo z tel i tableta nie da rady a komputer mam zepsuty.. czeka w naprawie.. sprobuj sama przeniesc a jak nie to trudno.. skopiuj na lipiec2016 a tu skasuj ;;-) przepraszam za niedogodności... z niecierpliwością czekam na laptop bo i w liscie naszej mam sporo do robory...

MalinowaMarta ja mam wizytę 1.02 więc coś więcej napiszę. Będzie to wtedy 18 tc. Może już płeć będzie znać ah marzy mi sie syn ;) Ogólnie czuję się dobrze lecz jeszcze mnie mdli.

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

Fazerka, a czy ja gdzieś pisałam, że miałam łatwy i szybki poród? :) nie chcę dziewczyn straszyć, rodziłam długo i tak się złożyło, że na patologii ciąży do 10 cm przesiedzialam bez żadnego znieczulenia :D siedzieć potem mogłam, tylko szwy trochę ciągnęły...

Ja mam wizytę w przyszłym tygodniu, będzie 15 tydzień, może poznam płeć?

Malinka wg mnie to zależy jaki lekarz ma sprzęt u mojej Pani gin w 14 tyg nie szło nic zobaczyć a u tego z polecenia w 15 tyg powiedział i to na 200% No i tez od ułożenia zależy... Fajnie, że wizyta już w przyszłym tygodniu !

reklama
U mnie wizyta 5.02 mierzymy szyjkę a 10.02 zakładamy peesar asekuracyjnie [emoji15]

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Do góry