reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

MalinowaMarta, jestem na zwolnieniu, bo nie mogę pracować w szkodliwych warunkach. W momencie, gdy likwidują zakład nic mi nie pomoże.

Brzuch mnie od wczoraj boli a do wizyty mam trzy tygodnie ;(

Ten post miałam napisać w Lipiec 2016 i z tych nerwów się pomyliłam. Fazerkamm, mogę Cię prosić o przeniesienie?

Ostatnia edycja:
reklama
Lila dziekuje... baaardzo sie nameczylam...

Dziewczyny jak kilkam w aplikacji tez mi nie wyświetla ale jak normalnie ze strony to dziala... nie wiem o co chodzi...

Nieufna Kochana noe moge przeniesc bo z tel i tableta nie da rady a komputer mam zepsuty.. czeka w naprawie.. sprobuj sama przeniesc a jak nie to trudno.. skopiuj na lipiec2016 a tu skasuj ;;-) przepraszam za niedogodności... z niecierpliwością czekam na laptop bo i w liscie naszej mam sporo do robory...

MalinowaMarta ja mam wizytę 1.02 więc coś więcej napiszę. Będzie to wtedy 18 tc. Może już płeć będzie znać ah marzy mi sie syn ;) Ogólnie czuję się dobrze lecz jeszcze mnie mdli.

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

Fazerka, a czy ja gdzieś pisałam, że miałam łatwy i szybki poród? :) nie chcę dziewczyn straszyć, rodziłam długo i tak się złożyło, że na patologii ciąży do 10 cm przesiedzialam bez żadnego znieczulenia :D siedzieć potem mogłam, tylko szwy trochę ciągnęły...

Ja mam wizytę w przyszłym tygodniu, będzie 15 tydzień, może poznam płeć?

Malinka wg mnie to zależy jaki lekarz ma sprzęt u mojej Pani gin w 14 tyg nie szło nic zobaczyć a u tego z polecenia w 15 tyg powiedział i to na 200% No i tez od ułożenia zależy... Fajnie, że wizyta już w przyszłym tygodniu !

reklama
U mnie wizyta 5.02 mierzymy szyjkę a 10.02 zakładamy peesar asekuracyjnie [emoji15]

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Do góry