reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Eeee chyba wolę rodzić niż mieć znów zęba usuwanego, serio... tyle, że ja karmiłam jak usuwałam i nie brałam nic mocniejszego a bolało mnie tydzień, jeść nie mogłam, schudłam 2 kg...

A ból porodowy, e tam :) tyle, że skurcze są męczące ale przynajmniej są przerwy i można złapać oddech... A pomyślcie, jak np. Was głowa 3 dni boli bez przerwy...
Widzisz to wszystko zalezy jaki mialo sie porod.. sa kobiety co 2h i po wszystkim a sa tez takie co sie mecza po 15-18h ja niestety za pierwszym razem nalezalam do tej drugiej grupy kobiet.. mam nadzieje ze tym razem bede w tej pierwszej i po porodzie bede mogla usiasc bo po Maksiu dwa tygodnie usiasc nie moglam!

reklama
Sarka, nie palę. Kiedyś tylko za liceum popalałam ale to się nie liczy.

Julita, to super zaoszczędzisz kaski :)

Mąż odebrał dziś moje wyniki Pappa. Wszystkie ryzyka niskie, brak wskazań do amnio :)
Moje pappa przyszły na maila przed wczoraj też ryzyko niskie i brak wskazan ale to już Pani doktor na usg mówiła ze wyniki z krwi będą ok.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Fazerkam, zaraz poczytam :)
Madzia, no i dobrze! :) Bo wszystko jest ok :)
Malinka, Patuska - dobrze, że pappa ok!

Po cc trzęsie masakrycznie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po narkozie rzeczywiście gorzej, ale to też może i to, że już starsza wtedy byłam, niż przy pierwszym porodzie, gdzie miałam znieczulenie w kręgosłup. Ale i tak szybko po cc dochodziłam do siebie, pielęgniarki mówiła, że ja od razu taka wyprostowana chodzę, gdzie inne zgięte w pół :(

Fazerkam, no to musiałaś się namęczyć! Twój opis fajny, bo zwięzły i na temat :) A koniec śliczny :) :)

Mi również się nie otwiera. Piszę, że usunięto przez admi.

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

reklama
Cześć dziewczyny. Wczoraj z mężem składaliśmy szafki do łazienki, wyszło fajnie, ale podczas skręcania rączki trochę się płyta uszkodziła i słabo to wygląda. Macie pomysł jak to zakryć? Myślałam o jakiejś naklejce może ....

Poza tym humor mam słaby, dopadają mnie nerwy z powodu pracy i tego, że będą nas zwalniać. Niestety, jak likwidują zakład to mi nic nie pomoże :( Załamka. Gdzie ja znajdę pracę w moim wieku :((( W ogóle mnie ta ciąża nie cieszy i to mnie też dołuje:(
A gdybyś poszła na l4 to chyba nie mogą Cię zwolnić do końca macierzyńskiego? Czy się mylę?

Do góry