reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
@nieufna - pewnie masz rację, każdy poród jest inny i nikt nie da gwarancji, że akurat mi trafiłby się taki "do zniesienia". Jakoś podświadomie bardziej boję się bólu i wracania do siebie po operacji niż porodu naturalnego, ale może dlatego, że nie wiem jeszcze o czym mówię ;)
Najważniejsze, żeby dzieci były bezpieczne. Od czasu tej dramatycznej sytuacji z bliźniaczkami Bonka (tego sztangisty) szpitale też się chyba bardziej pilnują żeby nie ryzykować...

Ja mam połówkowe w 18+3.

fazerkamm, to będzie już 19 tydzień, połówkowe mój lekarz robi się między 18 a 24 tygodniem. Mi robi wcześniej ze względu na wiek i jak powiedział, gdyby coś wyszło nie tak, jest czas na działanie.

@nieufna - pewnie masz rację, każdy poród jest inny i nikt nie da gwarancji, że akurat mi trafiłby się taki "do zniesienia". Jakoś podświadomie bardziej boję się bólu i wracania do siebie po operacji niż porodu naturalnego, ale może dlatego, że nie wiem jeszcze o czym mówię ;)
Najważniejsze, żeby dzieci były bezpieczne. Od czasu tej dramatycznej sytuacji z bliźniaczkami Bonka (tego sztangisty) szpitale też się chyba bardziej pilnują żeby nie ryzykować...

Ja mam połówkowe w 18+3.

Oczywiście nie miałam złych intencji :)
Rodziły ze mną panie co weszły na salę, hop i urodziły :)

A ja się boje i takiego i takiego.
Zwłaszcza z moją nerwicą boje się sn,a po operacji dochodzą bardzo źle do siebie...a cc to jednak operacja.

Po operacji tarczycy rok temu wymiotowalam jak kot i wszyscy byli w szoku bo byłam pierwsza pacjetka która tak zareagowała.

Więc chyba wolę sn ze znieczuleniem;D

reklama
Do góry