julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Mnie mój lekarz ustala kolejne wizyty.Dziewczyny, w którym tygodniu zapisujecie się na usg połówkowe?
Teraz mam w 17 tyg więc myślę że ok 20 tyg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie mój lekarz ustala kolejne wizyty.Dziewczyny, w którym tygodniu zapisujecie się na usg połówkowe?
Dziewczyny, w którym tygodniu zapisujecie się na usg połówkowe?
@nieufna - pewnie masz rację, każdy poród jest inny i nikt nie da gwarancji, że akurat mi trafiłby się taki "do zniesienia". Jakoś podświadomie bardziej boję się bólu i wracania do siebie po operacji niż porodu naturalnego, ale może dlatego, że nie wiem jeszcze o czym mówię
Najważniejsze, żeby dzieci były bezpieczne. Od czasu tej dramatycznej sytuacji z bliźniaczkami Bonka (tego sztangisty) szpitale też się chyba bardziej pilnują żeby nie ryzykować...
Ja mam połówkowe w 18+3.