reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Ja juz tez dziś po wizycie dzidzia rozwija się dobrze serduszko słyszałam ale lekarz jie powiedział jaka duża ; ( Kazał powtórzyć badania na tsh i glukozę .Gdzie glukozę rozumiem bo miałam za niską ale
tsh w normie wiec nie wiem o co kaman ; ( następna wizyta z NFZ 09.02 a prywatnie 11.02 wiec spoko ;) Na prywatnej zawsze wiem więcej wiec musze poczekać ważne ze zdrową . a lekarz zdziwiony bo dzidzia strasznie się rusza i powiedział ze mogę szybko poczuć ruchy ;) No i niestety a może stery przytylam 1.5 kg ale to i tak mało jak na prawie 4 miesiąc ;)

Gwiazda dobrze tyjesz. Do ok 2 kg w pierwszym trymestrze powinno się przytyć

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

badania powtarza się ok 20 tygodnia tak przynajmniej powiedziała moja lekarka teraz mam zrobić tylko mocz ale na następnej wizycie dostanę skierowanie na wszystkie badania

reklama
Do góry