reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

fiore no to super wiadomosc! ja tez mam mase badan do zrobienia , jak to na poczatku ale zajem sie tym w przyszłym tyg . Myslicie zem oge wszystkei zrobic od razu .. Sporo tego jest ale wole za jednym zamahem

reklama
Jestem juz po USG, maly ludzik jest , serduszko biję wedlug om to 8 tydzien i 4 dzień a wedlug USg to dopiero 7 tydzień , aż się popłakałam jak zobaczylam te serducho cieszeee sie bardzo !!!!

Hej Dziewczyny :)
Ja już miałam kilka USG - niestety 2 tyg temu byłam w szpitalu -plamiłam. Okazało się, że mam krwiaka.
Na szczęście plamienia szybko ustały i po tygodniu wypisano mnie do domu.
Potem miałam jeszcze wizytę kontrolną u swojej pani ginekolog.
Wszystko ok-26 września dzidziuś miał 8,2 mm i ładnie było widać bijące serduszko.
Następna wizyta-4 listopada.
Pozdrawiam!

DSC00037.jpg
To Moja kruszynka

7 tydzień 9,3mm

Patinka, jakie cudne :) ja tez widzialam dzisiaj moja 10mm dzidzie, podobna do Twojej ;) ale zdjecia nie mam, wg lekarza u mnie wychodzi dokladnie 7 tydzien i 2 dzien :) termin na 19 maja.

pięknie, cudownie sie ogląda takie Kruszynki:) i pomysleć że jeszcze troszkę i taka Kropeczka będzie budziła Mamunie w nocy swoim donośnym krzykiem:)

reklama
Do góry