reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
Dziewczyny gratuluję wszystkich udanych wizyt. Super, że maluszki mają się dobrze. Ja dzisiaj tylko odebrałam wyniki posiewu i zrobiłam resztę badań z moczu i krwi. Ale te wyniki odbiorę dopiero w poniedziałek bo musze czekać na odczyn Coombsa.

Gratuluję udanych wizyt:) jeszcze tylko troszkę i będziecie tulić swoje maleństwa:)
Ja mam wizytę w poniedziałek, ale do końca to jeszcze kilka ich chyba będzie:)

Witam i ja po wizycie.
Weszlam do gabinetu a lekarz w szoku:szok:i pyta z marszu kiedy w koncu urodze:szok:nie wiedzialam o co chodzi. A on ze wchodzi brzuch, brzuch, brzuch dlugo nic i potem ja:szok:ja ze 35 tydz nie skonczony no to sie chlopowina na dobre zestresowal i nie dal mi nawet usiasc tylko na lezanke i USG, mi juz goraco sie zrobilo bo on mowi ze albo bardzo duze dziecko albo cos innego sie tam musi dziac:szok:pomierzyl i sie smieje a ja w stresie leze i gdybam:confused2:w koncu mowi ze nic mu nie pozostalo jak pogratulowac mi drobnej takiego duzego dziecka:-D nieskonczone 35 tyg i waga wyszla 3200:-D:cool2:wcale sie nie dziwie ze pania dusi, taki dzieciak i tak wysoko, jutro na KTG:szok:a ja ze 2 dni temu mialam, wiec stanelo na tym ze za tydzien i juz wizyt nie mam tylko KTG i koniecznie kontrola wagi dziecka:tak:ide ochlonac i sie spakowac w koncu bo sie wystrachalam, z szyja na szczescie super.

gratulacje dziewczyny udanych wizyt ale macie duże dzieciaczki ja mam usg dopiero w poniedziałek i tam sie dowiem jaka wage ma nasza emilka mam nadzieje że urosła bo pod koniec 31 tc miała 1600. dziś byłam pobrać wymaz z pochwy ale się okazało że musze poczekać jeszcze 9 dni bo znowu mam jakąś infekcje dróg moczowych i dostałam antybiotyk noi trzeba czekac aż skończe go brać :-(((

na wizycie wszystko ok mam już 1cm rozwarcia ale to już 37tc więc jest ok mam się nie martwić teraz zostało tylko czekać, szyjka ogólnie ok skurczy na ktg brak mały waży 3150g:tak: zobaczymy jak długo wytrwamy;-)
a i wynik na paciorkowca ujemny więc super:-)

reklama
Do góry