reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt. Ja idę dzisiaj na 18.15., także trzymajcie proszę kciuki. Chciałabym, żeby Ola posiedziała jeszcze w brzuszku:)

reklama
My mamy jutro rano wizyte ale tak szczeze powiedziawszy to odkad jestem pod opieka poloznej wcale niechce mi sie chodzic na te ginekologowe.Mam nadzieje ze to juz ostatnie bo moje zyly wiecej co 2tyg. Pobierania krwi nie wytrzymaja.Jestem ciekawa czy zauwazy moje rozwarcie i krotka szyjke?

Jestem już po wizycie. Z Olą wszystko ok. Szyjka skrócona i miękka. Lekarz powiedział, że mam jeszcze 6 dni wytrzymać, wtedy będzie skończone 37 tygodni. Mała waży 3200g i ustawiona główką w dół :) Następna wizyta 27 kwietnia - lekarz się śmiał, że oczywiście o ile dotrwam do tej daty 2w1 :)

reklama
Dusia nogi do gory i lezymy te 6 dni:-Ddasz rade:tak:
U mnie wczoraj na KTG nie wyszedl zaden skurcz:szok::-Da w domu mam co chwile jak sie ruszam, wstaje, schylam - polozna na to ze to normalne:szok:no to ok...Jutro mam wizyte, ciekawe jak szyja:confused2:
Dziwi mnie tylko to ze ludzie swoje teorie tworza:-Djedni na moj widok krzycza ze mam bardzo wysoko brzuch a po chwili spotykam kogos innego i mowi : oooo jak nisko juz masz brzuch:szok::-Da mi pod brzuchem miesci sie cala dlon:eek:

Do góry