reklama
hej dziewczyny ja dziś po ostatnim usg doplerowskim wszytko ok dzidzia ułożona jak trzeba łożysko wysoko na tylnej ściance tylko nasza królewna nie jest za duża 1600 gram możliwe że poprostu jest trochę młodsza niż to wynika z terminu ostatniej miesiączki lub bedzie poprostu mniejszym dzieckiem jak to lekaż powiedział troche mniejsze niż "średnie" trochę się poczatkowo zmartwiłam że jest za malutka ale lekarz mnie uspokoił noi stwierdziłam że może to i lepiej mi bedzie łatwiej urodzić a dziewczynka wcale duża być nie musi tak to sobie tłumaczę.pochwale się jeszcze zdjąkiem bo ślicznie ustawiła zdjęcie i lekarz aż powiedział że musi zrobić zdjęcie.
Załączniki
Stokrotka812
Fanka BB :)
Kingutek, zdjęcie śliczne. To juz wiesz jak Malutka będzie wyglądać ;-)
A propos usg, pytanie do dziewczyn które wybierają się tylko na 3 usg, byłyście juz na tym 30+-2 tygodnie?
Kiedy najlepiej iść i czy jest to usg tylko pod katem tego czy dzidzia sie obróciła?
A propos usg, pytanie do dziewczyn które wybierają się tylko na 3 usg, byłyście juz na tym 30+-2 tygodnie?
Kiedy najlepiej iść i czy jest to usg tylko pod katem tego czy dzidzia sie obróciła?
Stokrotka ja włśnie dzisiaj byłam na tym usg ja jak w suwaczku 31 i 4 dzień i lekarz sprawdzał wielkość dziecka, jego ułoążenie i bodajże przepływ krwi o ile dobrze mówię nie wiem jaki termin najlepszy wydaje mi się że nie ma jakiegoś większego znaczenia :-)
Kingutek, zdjęcie śliczne. To juz wiesz jak Malutka będzie wyglądać ;-)
Ja byłam w 28 t.c. i lekarz powiedział, że to najlepszy czas bo dziecko nie jest jeszcze bardzo duże. Moja była już obrócona główką w dół. Poszliśmy na to usg żeby sprawdzić czy wszystko jest ok, ale nie ukrywam,że bardzo ciekawiło mnie jak wygląda.
Gin sprawdzał serduszko, komory i przedionki, pępowinę i przepływy, łożysko, główkę, właściwie wszystko, żołądek, nerki, pęcherz moczowy.
To chyba zależy od gina.
Kingutek piękne dzieciątko. A zdjęcie jak do ramki.
natalka1704
Fanka BB :)
Kingutek gratuluje udanej wizyty ! fotka super !
tak już w 31 tc to dziciol jest duży i nie da się np. zmierzyć jego długości więc faktycznie może i lepiej się wybrać wcześniej. Ja powiem szczerze że zawsze czekam na te usg bo tylko mam 3 w ciągu całej ciązy bo mój prowadzący ma tylko usg dopochwowe :-(((
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
super zdjecie szkoda ,ze u mnie w 30 tygodniu na usg 4d nie bylo widac buzki dzidzi