Stokrotka812
Fanka BB :)
Gratuluje udanej wizyty. W którym jestes tygodniu, bo nie masz suwaczka.Dziś po wizycieGabriel zdrowy i ruchliwy
600g wagi 17 cm pisiorek na miejscu.
Moja glukoza w moczu do sprawdzenia... Dostałam leki moczopędne, mam pić 3 l wody dziennie :O:O w poniedziałek badanie moczu znow... Może mi ta glukoza zniknie. A tak reszta to cacy. Dziś dzidziek widziany ostatni raz w całości, za miesiac juz w kawałkach...
Pozdrówka :*
Nuta trzymam kciuki za szyjkę;-)Dziewczyny gratuluję udanych wizyt.Ja wczoraj byłam u lekarza.Waga moja bez zmian i to mnie cieszy.Haneczka rośnie zdrowo.Wyniki morfologi i moczu też ok a tym że szyjka ma tylko 32 mm mam się nie przejmować źle by było 28 ale jest zamknięta więc ok tylko trzeba pilnować żeby nie było żadnej infekcji a jak na razie odpukać nic się nie dzieje złego.
Martusia22267 śliczna dzidzia.
Mały wstydzioch;-)Ale nie przejmuj się, co sie odwlecze to nie uciecze;-)no i ja również po wizycie
byłam wczoraj niepokój związany z boleściami brzucha zarzegnany. okazuje się że to najprawdopodobniej maleństwo ( niestety nie wiemy jeszcze kto0 szaleje sobie i pcha główkę w kanał rdny co wywołuje taki ból jednak nie jest to groźne i nie oznacza wczesnego porodu tylko to że jest jeszcze mała główka i pcha sie gdzie chce
płci jeszcze nie znamy bo oczywiscie na czas usg siadło sobie na nóżkach i nie pokazało co między nimi mawięc jestem niepocieszona wizytą, a następna dopiero za miesiąc
![]()
Super! Gratuluję, a koszmarów nie zazdroszcze bo wiem jak bardzo sa realistyczne w trakcie ciąży...Dziewczynki fajnie ze u Was wszystko ok, ciesze sie razem z Wami:-)
Ja wczoraj tez bylam na wizycie, wszystko z szyjka ok, serducho ladnie bije, wiec sie cieszedzis efektem tego stresu wizytowego byl straszny sen w nocy, brrr ale ponoc sny interpretuje sie odwrotnie;-)