reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Dziś po wizycie :) Gabriel zdrowy i ruchliwy :) 600g wagi 17 cm pisiorek na miejscu.
Moja glukoza w moczu do sprawdzenia... Dostałam leki moczopędne, mam pić 3 l wody dziennie :O:O w poniedziałek badanie moczu znow... Może mi ta glukoza zniknie. A tak reszta to cacy. Dziś dzidziek widziany ostatni raz w całości, za miesiac juz w kawałkach...

Pozdrówka :*
Gratuluje udanej wizyty. W którym jestes tygodniu, bo nie masz suwaczka.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt.Ja wczoraj byłam u lekarza.Waga moja bez zmian i to mnie cieszy.Haneczka rośnie zdrowo.Wyniki morfologi i moczu też ok a tym że szyjka ma tylko 32 mm mam się nie przejmować źle by było 28 ale jest zamknięta więc ok tylko trzeba pilnować żeby nie było żadnej infekcji a jak na razie odpukać nic się nie dzieje złego.
Martusia22267 śliczna dzidzia.
Nuta trzymam kciuki za szyjkę;-)

no i ja również po wizycie
byłam wczoraj niepokój związany z boleściami brzucha zarzegnany. okazuje się że to najprawdopodobniej maleństwo ( niestety nie wiemy jeszcze kto0 szaleje sobie i pcha główkę w kanał rdny co wywołuje taki ból jednak nie jest to groźne i nie oznacza wczesnego porodu tylko to że jest jeszcze mała główka i pcha sie gdzie chce
płci jeszcze nie znamy bo oczywiscie na czas usg siadło sobie na nóżkach i nie pokazało co między nimi ma:crazy::no: więc jestem niepocieszona wizytą, a następna dopiero za miesiąc :no::angry:
Mały wstydzioch;-)Ale nie przejmuj się, co sie odwlecze to nie uciecze;-)

Dziewczynki fajnie ze u Was wszystko ok, ciesze sie razem z Wami:-)
Ja wczoraj tez bylam na wizycie, wszystko z szyjka ok, serducho ladnie bije, wiec sie ciesze:tak: dzis efektem tego stresu wizytowego byl straszny sen w nocy, brrr ale ponoc sny interpretuje sie odwrotnie;-)
Super! Gratuluję, a koszmarów nie zazdroszcze bo wiem jak bardzo sa realistyczne w trakcie ciąży...

reklama
Ja dziś po wizycie :tak: nie podglądaliśmy małej na usg.
Ale szyjka zamknięta i długa więc ok.

Poza tym pilne skierowanie do poradni diabetologicznej w zw. z cukrzycą ciążową.:dry:

Muszę jutro dostać się do lekarza internisty po ponowne skierowanie żeby dostać się na nfz. Bo tak to musiałabym stówkę zapłacić... :baffled: jak coś to może na czwartek mnie wcisną do tego diabetologa... :tak:

Paula &&& ja wyniki odbieram dopiero 10 lutego,wiec do tego czasu czekam i licze,ze cukrzycy nie bedzie (sa jakies male podejrzenia,ale z tym to roznie bywa i sie na razie nie przejmuje)

Wlasnie wrocilam z wizyty.
Z corcia wszystko dobrze:-)
Ja 1,5kg na plusie przez 2 tyg.
Tylko niestety dopadla mnie anemia:-(
Dostalam zelazo.
Tak poza tym wszystko ok.

reklama
Do góry