trojanka
Zaciekawiona BB
mi lekarz też tak powiedział, że po 35 tc a później z powodu wysokiego ciśnienia mi odradził. Tak więc nie mogłam mieć wyrzutów, że się nie masowałam .
ciśnienie ci skakało po masowaniu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi lekarz też tak powiedział, że po 35 tc a później z powodu wysokiego ciśnienia mi odradził. Tak więc nie mogłam mieć wyrzutów, że się nie masowałam .
wiecie co, ja tak piszecie to wam zazdroszcze ze macie bzyki jeszcze
ja sie mojemu dotykac nie daje, bo mnie wszytsko boli ...
nie powiem kiedy ostatni raz mialam sex, bo siara jak fix, ale jak moj małż to wytrzyma dzielnie i nie pojdzie w miedzyczasie na dziwki to mu normalnie odrer z ziemniaka wystrugam hahaha
dzisiaj poczytałam o porodach w wodzie i chyba chciała bym tak rodzić. wiem że w szpitalu w którym chcę rodzić jest wanna ale nie wiem czy jest tam tylko dla ozdoby czy też używają ją podczas porodów? hmmmmm?
chyba trzeba się wybrać na zwiedzanie szpitali z przyszykowaną listą pytań
wiesz może raz w tygodniu piorą w niej stare prześcieradła ;-) więc nie stoi bezużytecznie ;-)
wiecie co, ja tak piszecie to wam zazdroszcze ze macie bzyki jeszcze
ja sie mojemu dotykac nie daje, bo mnie wszytsko boli ...
nie powiem kiedy ostatni raz mialam sex, bo siara jak fix, ale jak moj małż to wytrzyma dzielnie i nie pojdzie w miedzyczasie na dziwki to mu normalnie odrer z ziemniaka wystrugam hahaha