popłakałam się ze śmiechu!!!!!!!!!!!!:-d:-d:-d
Ja też!!!
Antoś dzisiaj przeszedł całą długość wersaliki. Ja go sadzam a on staje i co.... niech idzie chłopaczyna.
No jak byś o Stasiu pisała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
popłakałam się ze śmiechu!!!!!!!!!!!!:-d:-d:-d
Antoś dzisiaj przeszedł całą długość wersaliki. Ja go sadzam a on staje i co.... niech idzie chłopaczyna.
Ale z Majeczki agentkaA ostatnio wlazla pod moje krzeslo,sciagnela mi skarpete z piety i zaczela lizac moja piete;-)
Joasiek, mój mały siedzi posadzony przeze mnie, ale dopiero do tygodnia. Sam nie siada i jakoś nie ma ochoty zacząć. Według naszej rehabilitantki jest wszystko ok.Babeczki, ja znów z tym samym... Moja Ola nadal sama nie siedzi :-( a kończy za 5 dni 8 miesięcy... czy mam z nią iść do lekarza?? Zamartwiam się tym strasznie niby postępy są, bo siada sobie na piętach i utrzymuje równowagę na jednej ręce, ale sama nie usiądzie... Poradźcie, co robić...
Babeczki, ja znów z tym samym... Moja Ola nadal sama nie siedzi :-( a kończy za 5 dni 8 miesięcy... czy mam z nią iść do lekarza?? Zamartwiam się tym strasznie niby postępy są, bo siada sobie na piętach i utrzymuje równowagę na jednej ręce, ale sama nie usiądzie... Poradźcie, co robić...
Oczywiście gatulujemy maluszkom pięknych postepów
Ja bym jeszcze chwilę poczekała, podpytała nawet pediatrę na wizycie. Chciałam tylko zwrócić uwagę na jedną rzecz - dzieci nie powinny siadać na piętach bo od takiego siadu raz dwa pupa wpada pomiedzy nogi , ani nie powinno siedzieć pupą na ziemi a nogi zgięte kolanami do przodu stopy w tył. No ze nogi zagięte zostają w tyle - to powoduje koślawość pięt i wygięcie miednicy.Piszę to jako dobrą radę bo Olek tak siadał i od 3 roku życia borykaliśmy się z problemami ortopedycznymi i ortopeda kat5egorycznie zakazał takiego siadania.Babeczki, ja znów z tym samym... Moja Ola nadal sama nie siedzi :-( a kończy za 5 dni 8 miesięcy... czy mam z nią iść do lekarza?? Zamartwiam się tym strasznie niby postępy są, bo siada sobie na piętach i utrzymuje równowagę na jednej ręce, ale sama nie usiądzie... Poradźcie, co robić...