reklama
Staś dziś nie dał mi się nakarmić zupą, bo chciał sam. A zupa była żadka. I o dziwo wcale mu się nie wylewała. :-)
Za niewielką namową i z niewielka pomocą Staś się samodzielnie rozbiera.
No i sukces Stasia, który nas ostatnio najbardziej cieszy, a właąsciwie sukces Wojtka i Stasia, to wspólna zabawa. Stas oczywiscie od dawna już ciągnie do Wojtka, a Wojtek często sie oganiał. A od jakiegos tygodnia Wojtek zabiega o wspólna zabawę, zaprasza Stasia do zabawy, rozmawia z nim, przytula. :-)
Za niewielką namową i z niewielka pomocą Staś się samodzielnie rozbiera.
No i sukces Stasia, który nas ostatnio najbardziej cieszy, a właąsciwie sukces Wojtka i Stasia, to wspólna zabawa. Stas oczywiscie od dawna już ciągnie do Wojtka, a Wojtek często sie oganiał. A od jakiegos tygodnia Wojtek zabiega o wspólna zabawę, zaprasza Stasia do zabawy, rozmawia z nim, przytula. :-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Mamoot super, że Wojciaszek tak pięknie opiekuje się Stasiem i towarzyszy mu w zabawie. U nas średnio relacje braterskie w zabawie sie układają;-) To znaczy najgorzej jest przy zabawie autkami, puzzlach i t p. Bo jak tylko któryś zasiadzie na jeździku to mają frajdę z wzajemnego popychania sie. Najzabawniej wygląda jak Kacper siedzi a Kuba go ciaga po mieszkaniu;-) Pocieszam się, że może do lata jakoś wspólnie razem będą juz umieli się bawic. I żebym tylko miałą racje:-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Michał ten to lubi mocne wrażenia ;-)
a ja chcę się pochwalić, że z małą poznajemy od wczoraj literki (namalowałam kolorowe na kartonikach i poprzyklejałam na jej szafkach w pokoju) i potrafi pokazać t (tata), d (sia;-)), m (mama), b (babcia), e (Ela)
a ja chcę się pochwalić, że z małą poznajemy od wczoraj literki (namalowałam kolorowe na kartonikach i poprzyklejałam na jej szafkach w pokoju) i potrafi pokazać t (tata), d (sia;-)), m (mama), b (babcia), e (Ela)
reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Slicznie nam sie rozwijaja nasze dzieciaczki, a takie sa w tym rozne :-) BRAWO!!!
U nas oprocz gadania wszystkiego i po wszystkich, jak przystalo na dziecko matematykow - Ola slicznie liczy swoje zabawki, kredki, ksiazeczki i teletubisie Poki co wyglada to tak "dwa, czi, piec"
U nas oprocz gadania wszystkiego i po wszystkich, jak przystalo na dziecko matematykow - Ola slicznie liczy swoje zabawki, kredki, ksiazeczki i teletubisie Poki co wyglada to tak "dwa, czi, piec"