reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

No on jest niezniszczalny pod tym wzglądem, np. teraz jexdzi mi po całym mieszkaniu takim dużym samochodzikiem, cały czas go tylko pcha, pcha, pcha... tak samo było z wózkiem na spacerze :-D
slodki jest:-)

Marlenko fajnie z tą słomką...jak Antoś zakumał to ciągle pił i pił .
u nas to samo:-D

dziś mamy nowe słowo Kot o dziwo bardzo ładnie to wypowiada :-D
gratulujemy nowego slowa:tak:

Marysia caly czas pyta-gdzie to???fajnie to brzmi:-)

reklama
Michal przez dwa tygodnie co nas nie było dołaczył do swojego słownika słowo: abhm - teraz wszytsko jest abhm. Pokazuje na wszytsko palcem i "abhm, abhm". Super. Chyba bedzie sie z nim ciezko dogadac hihihi.

Za to mozemy sie pochwalic ze odpadło nam noszenie po schodach, Michal pieknie sie nauczył schodzic i wchodzic po schodach za jedna raczkę!!!!

Za to mozemy sie pochwalic ze odpadło nam noszenie po schodach, Michal pieknie sie nauczył schodzic i wchodzic po schodach za jedna raczkę!!!![/QUOTE]
to super brawa dla Michałka za to mój Mikołajski zzasówa jak głupi jak bym go nie trzymała to już dawno nie miał by tych 8 zebów , sryl jeden wcale nie uważa :no:

Gratuluje postepów
Nadia dzisiaj tez weszla za rączkę po schodach ale i tak woli na rączki ;))
i Nadia mówi ceść i podaje rączkę

Jola mój tez by zeskoczyl najchętniej i poleciał na łep i szyje ale po setnym STÓJ juz zatrzymuje sie ładnie na krawedzi podaje rączke i złazi. Przedtem tylko zeskakiwał a teraz ładnie dostawia nóżke. Przy wysokich schodach ma problem ale to normlane i tak sie ciesze bo teraz ładnie wejdzie na 1 pietro a za jakis czas juz moze w ogóle sam bedzie laził!

reklama
Do góry