reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

bruno gada po swojemu non stop i zdarza mu sie jednorazowo powtorzyc trudniejsze wyrazy ktore ja mowie np.smaczne:-Dchwilowo zapomnial jak sie mowi " mama" caly czas jest "tata" :-) mowi tez "ta-tak" na nie kiwa tylko glowa...ciagle slychac tez "koko" tylko nie wiem co to znaczy :zawstydzona/y:na wszystkie telefony "dzyn dzyn" i przyklada do ucha...wie tez ze sluchawki od kompa trzeba przylozyc do ucha zeby slyszec muzyke...bardzo lubi sie czesac swoja szczotka tylko czasami trzyma ja odwrotnie:-Dna moje "slicznie lub brawo" zaczyna klaskac.. to tyle ile pamietam teraz :-)

reklama
ło matko ale rozgadane te wasze dzieci! Super gratulujemy.
no tak macie racje to super prezent ale chyba miał byc wyjatkowy bo juz wiecej sie nie powtorzyło :-D. Michal mówi swiadomie tylko am i bach chociaz ostatnio mówi głównie AM, jak nie chce czegos to kiwa głowa na nie. Ale zapomniał wszytsko co umiał pokazywac, teraz fascynuje go piszczenie. Idzie zwariowac z nim jak piszczy. Jest na etapie gaworzenia a nie świadomej mowy ale sie nie przejmuje bo wiem ze predzej czy później zacznie gadac, a jak bedzie taki jak Marysia to ja dziekuje ślicznie!

Oj,Maja tez piszczy i krzyczy jak jej cos nie odpowiada....
Od dawna wykrzykuje nieeeeee lub neeeeeee,ostatnio powtarza du-du du-du.;-)

A,i a propos zdolnosci weszla wczoraj sama nasza lawe w salonie-bylismy w szoku,bo lawa jest dosyc wysoka.

reklama
Do góry