reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

bruno gada po swojemu non stop i zdarza mu sie jednorazowo powtorzyc trudniejsze wyrazy ktore ja mowie np.smaczne:-Dchwilowo zapomnial jak sie mowi " mama" caly czas jest "tata" :-) mowi tez "ta-tak" na nie kiwa tylko glowa...ciagle slychac tez "koko" tylko nie wiem co to znaczy :zawstydzona/y:na wszystkie telefony "dzyn dzyn" i przyklada do ucha...wie tez ze sluchawki od kompa trzeba przylozyc do ucha zeby slyszec muzyke...bardzo lubi sie czesac swoja szczotka tylko czasami trzyma ja odwrotnie:-Dna moje "slicznie lub brawo" zaczyna klaskac.. to tyle ile pamietam teraz :-)

reklama
ło matko ale rozgadane te wasze dzieci! Super gratulujemy.
no tak macie racje to super prezent ale chyba miał byc wyjatkowy bo juz wiecej sie nie powtorzyło :-D. Michal mówi swiadomie tylko am i bach chociaz ostatnio mówi głównie AM, jak nie chce czegos to kiwa głowa na nie. Ale zapomniał wszytsko co umiał pokazywac, teraz fascynuje go piszczenie. Idzie zwariowac z nim jak piszczy. Jest na etapie gaworzenia a nie świadomej mowy ale sie nie przejmuje bo wiem ze predzej czy później zacznie gadac, a jak bedzie taki jak Marysia to ja dziekuje ślicznie!

Oj,Maja tez piszczy i krzyczy jak jej cos nie odpowiada....
Od dawna wykrzykuje nieeeeee lub neeeeeee,ostatnio powtarza du-du du-du.;-)

A,i a propos zdolnosci weszla wczoraj sama nasza lawe w salonie-bylismy w szoku,bo lawa jest dosyc wysoka.

reklama
Do góry