reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
no Mata kurde zasysa odbytem ze sie tam wyraze. Juz ją wystękuje, ja go hop na nocnik a on ją hop z powrotem do tylka. A czym myslałas ze zasysa?????:blink:

no Mata kurde zasysa odbytem ze sie tam wyraze. Juz ją wystękuje, ja go hop na nocnik a on ją hop z powrotem do tylka. A czym myslałas ze zasysa?????:blink:
no własnie nie potrafiłam sobie tego wyobrazić i dlatego poprosiłam o wyjasnienie ( my ciągle mamy dość miękkie kupki i jak już wylezie, to raczej nie ma prawa wejść do środka ;-) no i u nas stęk, pierd i po sprawie)

:-D:-D:-D no własnie Marysia tak ma, ona robila zawsze kupe w locie i do tej pory jej sie tak zdaza ze sobie w gacie popusci bo za późno zawola i kupa wyleci wiec by jej nie zasysneła - technicznie nie ma facken szansy :-D:-D:-D a Michal to sie nasteka zanim mu wyjdzie bo on raczej zbity ma początek kupy wiec i ja da rade zassysnac :-):-). No to juz znacie techniki srania moich dzieci szanownych:-D:-D:-D
Boze mam nadzieje ze nikt tego z moich znajomych nie czyta :-D:-D

Gluszku-ja Cieprosze,ja juz nie moge ze smiechu,ja placze......No nie ma facken szansy.........:-):-):-)

reklama
Do góry