reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Gratulacje dla Stasia,dla Michasia!:-)
Maja ciagle wszystko pokazuje paluszkiem i pyta:eee???-czyli:a co to?a kto to?;-)

reklama
Mamociku,ale to musialo slodko wygladac,Stas wchodzacy po schodach,taki samodzielny:tak:
Gluszku z Michasia to maly spryciarz,ale numer sam z wanny:-D

Marysia jest na etapie mowienia dziwnych slow jak np budziu,putaputa,a jak ma samochodzik czy cokolwiek z kolami to przesuwa i mowi bym,bym,bym,ze niby praca silnika :-D:-D:-DRadek ja tak nauczyl nawet nie wiem kiedy,a i dzisiaj zobaczyla swoj cien pierwszy raz,ale sie przygladala scianie i machala raczka i zblizala buzia:tak:

a na dziadka mówi dziad :zawstydzona/y:
U nas to samo :-D
Ola mnie dziś zszokowała... wieszałam pranie, miedzy innymi jej skarpetki w kolejności przypadkowej... Mała najpierw wzięła jedną, a za chwilę wśród pozostałych wybrała do pary :szok: Myślałam że przypadek, ale ona za chwilę porzuciła te które miała, wzięła nastepną i znów dobrała do pary :-D No w szoku jestem do teraz...

Głuszku to masz kombinatora ;-)

reklama

No noge zadziergnał do gory przełozył przez brzeg wanny, złapal sie brzegu wanny i druga podniósł i oczywisce by przelecial na druga strone gdybym go nie złapala bo on mysli chyba ze jest kotem i moze wyladowac na cztery lapy :baffled:. Mówie wam nie mozna go teraz na chwile zostawic samego. Na niska kanape juz sie nauczył włazic ale zejsc to lubi na sobie głowa na dół.
Mata za to mój nic nie mówi gdzie tam mu do dziada czy bibi u nas tylko gaworzenia sylab i dwa rozumne slowa.
Joasiek, Jola to wasze dzieci beda chyba szybko mowily. Tak samo Antos Magdziarkowy bo on tez juz chyba zaczyna jakies sensowne slowa mowic.
Tak juz jest jedne pierwsze gadaja a inne z wanny wyłazą.....

Do góry