reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
że co?michal sie nauczyc wychodzic z wanny, jednym słowem przerypane....
marlena nad
:)
Mamociku,ale to musialo slodko wygladac,Stas wchodzacy po schodach,taki samodzielny
Gluszku z Michasia to maly spryciarz,ale numer sam z wanny
Marysia jest na etapie mowienia dziwnych slow jak np budziu,putaputa,a jak ma samochodzik czy cokolwiek z kolami to przesuwa i mowi bym,bym,bym,ze niby praca silnika Radek ja tak nauczyl nawet nie wiem kiedy,a i dzisiaj zobaczyla swoj cien pierwszy raz,ale sie przygladala scianie i machala raczka i zblizala buzia
Gluszku z Michasia to maly spryciarz,ale numer sam z wanny
Marysia jest na etapie mowienia dziwnych slow jak np budziu,putaputa,a jak ma samochodzik czy cokolwiek z kolami to przesuwa i mowi bym,bym,bym,ze niby praca silnika Radek ja tak nauczyl nawet nie wiem kiedy,a i dzisiaj zobaczyla swoj cien pierwszy raz,ale sie przygladala scianie i machala raczka i zblizala buzia
J
Jola244
Gość
o matkomichal sie nauczyc wychodzic z wanny, jednym słowem przerypane....
Mikołaj na psa woła bibi a na dziadka mówi dziad
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
U nas to samoa na dziadka mówi dziad
Ola mnie dziś zszokowała... wieszałam pranie, miedzy innymi jej skarpetki w kolejności przypadkowej... Mała najpierw wzięła jedną, a za chwilę wśród pozostałych wybrała do pary Myślałam że przypadek, ale ona za chwilę porzuciła te które miała, wzięła nastepną i znów dobrała do pary No w szoku jestem do teraz...
Głuszku to masz kombinatora ;-)
J
Jola244
Gość
joasiek1977 kochana ale wiesz że jak to pierwszy raz powiedział to myślałam że ze wstydu się spale
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
A u nas dziadek był taki dumny jak paw wszystkim się potem chwalił ;-)joasiek1977 kochana ale wiesz że jak to pierwszy raz powiedział to myślałam że ze wstydu się spale
J
Jola244
Gość
mój ojciec nie zwrócił na to uwagi ale teść stwierdził że tak go nauczyliśmyA u nas dziadek był taki dumny jak paw wszystkim się potem chwalił ;-)
reklama
że co?
No noge zadziergnał do gory przełozył przez brzeg wanny, złapal sie brzegu wanny i druga podniósł i oczywisce by przelecial na druga strone gdybym go nie złapala bo on mysli chyba ze jest kotem i moze wyladowac na cztery lapy . Mówie wam nie mozna go teraz na chwile zostawic samego. Na niska kanape juz sie nauczył włazic ale zejsc to lubi na sobie głowa na dół.
Mata za to mój nic nie mówi gdzie tam mu do dziada czy bibi u nas tylko gaworzenia sylab i dwa rozumne slowa.
Joasiek, Jola to wasze dzieci beda chyba szybko mowily. Tak samo Antos Magdziarkowy bo on tez juz chyba zaczyna jakies sensowne slowa mowic.
Tak juz jest jedne pierwsze gadaja a inne z wanny wyłazą.....