reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Dziś Dobrochna nas jeszcze bardziej zaskoczyła, bo po kapanku tatus ja błogosławi, a ona sama zrobiła amen, nic jej nie mówiliśmy :tak:
chyba aniołeczek nam rośnie (z różkami :rofl2:)

Gratulujemy nowych umiejętnosci wszystkim maluszkom.........jejku nie mogę że to tak szybko......
Antoś nauczył się podawać rączkę i mówi cziej. Ale fajnie.

najwieksze róznice z mówieniem to beda za rok. jedne beda klepac a drugie ba i ma tylko - zobaczycie! My bedziemy pewnie w ogonku z gadaniem.

Brawa dla maluszków.:tak:

Staś nam zrobił na Mazurach niespodziankę i zaczal chodzić. Drepcze teraz wszędzie i ciągle. Cudny widok.
Na hasło "podnieś nóżkę" podnosi nogę, co jest bardzo wygodne przy zakładaniu pieluchy (używamy pampersów wkładanych jak majtki bez rzepów) i spodenek.
Ja mówię: "Stasiu przytul się do mamusi" to leci i się do mnie przytula. I daje buziaka na słowa: Daj buziaka!:-)
No i nawija bez przerwy i bez sensu. :-D

To teraz Mamociku Staś zawedruje ....tylko gdzie? jak on już takie ekstremalne miejsca zwiedza ..nie mam pomysłu co jeszcze wymyśli ten Twój Staś Wędrowniczek.

reklama
Madziu, problem, że ja tez nie mam pojęcia.:-D Niestety nie jesteśmy w stanie przewidzieć co tez te nasze pociechy wymyślą. A dziś Staś wchodził po schodach trzymany za jedną rączkę. Niektóre schodki, to całkiem sprawnie pokonał.

Do góry