reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Brawo dla Dobrusi.:-):-):-)

Mój Adasko chodzi popychajac przed sobą taka zabawke ale sam boi sie jeszcze.Ostatnio lubi tanczyc,a szczególnie przy muzyczce z Rancza.Chetnie przynosi rózne rzeczy,i opanował w stopniu perfekcyjnym wspinaczke na schody czym doprowadza wszystkich do szału.Sam pije z kubeczka ale jesc lubi cała raczką.poprostu tapla sie i oblizuje palce:sorry2::sorry2:.

reklama
Gratulacje dla dzieciaczków :-D moja, dzisiaj w swoją miesięcznicę, rozbiła sobie polika o kant łóżeczka :szok: ma trochę sinawy policzek, tak się wygłupia, że nie mam głowy... tak to już coraz chętniej chodzi za 1 rękę, a jak się zapomni to sama :-D ... ostatnio, zapytam jej się ( pokazuję mojego A ), kto to, to ta palcem pokazuje i mówi tata! jak jej coś nie pasuje to od razu woła mnie :-D jak jej się chce pić to krzyczy i pokazuje butelkę... nie umie jeszcze wchodzić na wersalkę ale pewnie to kwestia czasu, bo strasznie jest ruchliwa i wszedzie jej pełno :-D

reklama
Do góry