reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Brawo dla Dobrusi.:-):-):-)

Mój Adasko chodzi popychajac przed sobą taka zabawke ale sam boi sie jeszcze.Ostatnio lubi tanczyc,a szczególnie przy muzyczce z Rancza.Chetnie przynosi rózne rzeczy,i opanował w stopniu perfekcyjnym wspinaczke na schody czym doprowadza wszystkich do szału.Sam pije z kubeczka ale jesc lubi cała raczką.poprostu tapla sie i oblizuje palce:sorry2::sorry2:.

reklama
Gratulacje dla dzieciaczków :-D moja, dzisiaj w swoją miesięcznicę, rozbiła sobie polika o kant łóżeczka :szok: ma trochę sinawy policzek, tak się wygłupia, że nie mam głowy... tak to już coraz chętniej chodzi za 1 rękę, a jak się zapomni to sama :-D ... ostatnio, zapytam jej się ( pokazuję mojego A ), kto to, to ta palcem pokazuje i mówi tata! jak jej coś nie pasuje to od razu woła mnie :-D jak jej się chce pić to krzyczy i pokazuje butelkę... nie umie jeszcze wchodzić na wersalkę ale pewnie to kwestia czasu, bo strasznie jest ruchliwa i wszedzie jej pełno :-D

reklama
Do góry