reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Nadinko, jak bym Stasia widziała, tylko na szczęście u nas kanapa ma wyższe oparcie, więc nie daje rady wspiąć się na parapet.

Tak, Tak Daruniu musimy koniecznie zrobic zabezpieczenie, poza tym to ja chyba powinnam zabezpieczyć wszystkie szafki w domu, boja juz sił nie mam, puszczę ją to otwiera mi szuflady wyjmuje dosłownie wszystko i wlazi do nich :-pa ja kilka razy na dzien sprzątam ... jak pisalam ostatnio na głownym to z łózka turstycznego juz próbuje wyjść !!! jak uda mi sie zrobic fotkę to wstawie :-D

Ola dziś zrobiła 2 kroczki - może jutro będą 3 ?

Moja Ola też się wspina ale na przewijak z kanapy

Widze ze dzieciaczki ruszyły na podboje!:-)
Antos super !!!!
Nadia agentak.
Oleńka to jutro juz bedziesz biegac. :tak:

Dobrusia od dzisiaj daje buzi (pierwszego buziaka dostała dzidzia w gazecie :sorry2:) ale najważniejsze!!! Mój mały skubaniec zaczął chodzić :szok:
Wcześniej to były 1-2 kroczki stylem rozpaczliwym do mojej kitki (mała ma hopla na punkcie związanych włosów, ja mam dośc krótkie i dopiero od niedawna mogę je związać, a mała aż się trzęsie jak widzi gumke w moich rękach :sorry2::-D).
A dziś kilka razy poszła do kitki, potem patrzymy staje przy kanapie i leci do telewizora :szok: potem do mnie, potem do męża :szok: i to seria z 5-6 kroczków:tak: na dworku to samo. Aż się boje, bo ona zawyczaj taka ostrozna, a na nóżkach ucieka jakby się paliło i po kilku kroczkach leci jak długa do przodu :baffled:

tak czy inaczej malutka zrobiła nam prezent na 11 miesięcy :-D

reklama
Do góry