reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Pyśka też pluje chlebem:baffled:
czasem kupuję jej drożdżówkę i to je ale musi być albo z serem albo z jabłkiem - suchej nie tknie :-p

reklama
w koncu moje dziecko wraca do forly dzis juz zjadl na sniadanie pol suchej buleczki i cala kielbase o nazwie złota :-) no i widze ze zebow przylo oj troche nie chce jeszcze pokazac ale juz widzialam na dole trojke czworke pewnie to byl efekt arbuzowania:tak:

no i sprawa się wyjaśniła:tak:Niestety Wiki też traci apetyt gdy jej doskwiera ząbek, na szczęście wyszły wszystkie do 4, więc zanim zaczną wychodzić 5 to jeszcze sporo wody w Wiśle:-), choć to wszystko jedna wielka niewiadoma

kochane a co dobrego jest w chlebie :confused::confused: jesli jedza wszystko co na nim to fajnie wiecej " wierzch" dostarcza niz maka i woda

kochane a co dobrego jest w chlebie :confused::confused: jesli jedza wszystko co na nim to fajnie wiecej " wierzch" dostarcza niz maka i woda
no własnie, tez bym się nie martwiła, ze tego chleba nie jedzą... Hubek zjda chlebek czerstwy tylko do pochrupania czasem miedzy posiłkami...
a jak nie chca jeśc chlebka i sie boicie, że głodne to może na sniadanko kaszka, albo owsianka:confused:

Kuba zjada chlebek najwyżej 2 razy w tygodniu,teraz już tak mu daje,czsem bułki kawałek.
Dziś pił kompocik z wiśni u babci,ale mu smakowało.
Na jarmarku kupiłam dzis chleb ziemniaczany,bardzo mu smakował.:tak:

Kuba zjada chlebek najwyżej 2 razy w tygodniu,teraz już tak mu daje,czsem bułki kawałek.
Dziś pił kompocik z wiśni u babci,ale mu smakowało.
Na jarmarku kupiłam dzis chleb ziemniaczany,bardzo mu smakował.:tak:

Ten chlebek ziemniaczany musi byc pyszny.:tak::tak::tak:
Milenka tez lubi wisnie i czeresnie pod kazda postacia.

Emilka lubi bułkę ciabtkę i zytnią ze słonecznikiem zawsze dostaje z masełkiem i szynką i potrafi zjeść nawet połowe takiej bułki :tak:

reklama
Dziewczyny, czy Wasze dzieciaczki jedzą juz same łyżeczką? Moja Julcia jeszcze nie, bo boję się o to, że jedzonko będzie na meblach, ksiązkach scianach i oknach......................
Nie wiem czy już ją uczyć? :confused:

Do góry