reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
w koncu moje dziecko wraca do forly dzis juz zjadl na sniadanie pol suchej buleczki i cala kielbase o nazwie złota :-) no i widze ze zebow przylo oj troche nie chce jeszcze pokazac ale juz widzialam na dole trojke czworke pewnie to byl efekt arbuzowania
Miśka 5
Mamy lutowe'07
no i sprawa się wyjaśniłaNiestety Wiki też traci apetyt gdy jej doskwiera ząbek, na szczęście wyszły wszystkie do 4, więc zanim zaczną wychodzić 5 to jeszcze sporo wody w Wiśle:-), choć to wszystko jedna wielka niewiadoma
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no własnie, tez bym się nie martwiła, ze tego chleba nie jedzą... Hubek zjda chlebek czerstwy tylko do pochrupania czasem miedzy posiłkami...kochane a co dobrego jest w chlebie jesli jedza wszystko co na nim to fajnie wiecej " wierzch" dostarcza niz maka i woda
a jak nie chca jeśc chlebka i sie boicie, że głodne to może na sniadanko kaszka, albo owsianka
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Milenka dosc czesto je chlebek. Staram sie kupowac jej tylko zytni, ale nie zawsze jest w sklepie.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kuba zjada chlebek najwyżej 2 razy w tygodniu,teraz już tak mu daje,czsem bułki kawałek.
Dziś pił kompocik z wiśni u babci,ale mu smakowało.
Na jarmarku kupiłam dzis chleb ziemniaczany,bardzo mu smakował.
Ten chlebek ziemniaczany musi byc pyszny.
Milenka tez lubi wisnie i czeresnie pod kazda postacia.
reklama
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Dziewczyny, czy Wasze dzieciaczki jedzą juz same łyżeczką? Moja Julcia jeszcze nie, bo boję się o to, że jedzonko będzie na meblach, ksiązkach scianach i oknach......................
Nie wiem czy już ją uczyć?
Nie wiem czy już ją uczyć?