reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
Kasiad: Milenka już tylko butelkowa :zawstydzona/y:
Kontrowersyjna sprawa z tym glutenem, dlatego poczekam na zalecenie pediatry żeby podać, na razie i tak mam całą szufladę słoiczków z nowościami które sobie czekają na swoją kolej :happy2:

Ja dzisiaj eksperymentalnie dałam małej misiowy ogródek na mleku modyfikowanym, wyszło cos takiego jak kaszka ryżowa tylko o smaku ziemniaka z dynią, małej smakowało.

Tak,tak Miśka,tak było.A swoją drogą ,to ciągle coś zmieniają.Ciekawe,co wymyślą,jak nasze dzieciątka podrosną/:-):tak::angry::tak:

Kontrowersyjna sprawa z tym glutenem, dlatego poczekam na zalecenie pediatry żeby podać, na razie i tak mam całą szufladę słoiczków z nowościami które sobie czekają na swoją kolej :happy2:
Joasiek jeżeli twój pediatra jest na bieżąco, to rzeczywiście warto się poradzić, ale ja trafiłam na taką, która jest 100 lat za murzynami:tak:Na szczęscie w przychodni są jeszcze dwie inne.

Rzeczywiscie nie kazdy pediatra ma w ogóle pojęcie ze jest nowy schemat zywienia niemowląt, sama z taką się spotkałam.

W "Mam dziecko" i "Twoje dziecko"...

O właśnie przypomniało mi się o co miałam zapytać;-) Ponieważ obecnie nie ma mnie w Polsce i nie wiem co tam za bardzo w trawie piszczy jeżeli chodzi o tematy Malusińskich, to chciałam sobie zaprenumerować jakieś gazetki. Jakie poleciłybyście? Takie które są naprawdę warte i godne uwagi. Bo nie chciałabym gazety, która by tylko skupiała uwagę na reklamach najnowszych produktów:-p

reklama
Ja nie mogę nic konkretnego polecić, bo kupuję je sporadycznie i całkiem przypadkowo jeśli chodzi o tytuł, bardziej dla dodatków, które mnie akurat interesują.
Zresztą uważam, że największą kopalnią wiedzy na ten jak i na inne tematy jest Internet :-)

Do góry