reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Ja zrobiłam dziś podobne zapasy. Ale wkurzające jest to bieganie pomiędzy słoikami... 5 metrów półek i wszystko pomieszane :wściekła/y: Cholera, nie mogliby tego posegregować miesiącami??? Byłoby o wiele łatwiej!
W Realu jest posegregowane, dlatego tam lubię kupować. Ale często kupuję też w Rossmanie...

reklama
Joasiek, ja myślę, ze najpierw odstawic oliwkę. A jak nie zniknie po paru dniach to wtedy bym się zastanowiła nad jedzonkiem.

A tak na marginesie,to ja nie jestem pewna,czy te warzywka ze sklepów ekologicznych są takie"czyste"Przecież hodowcy muszą cos stosowac,chociażby po to,by robactwo nie wlazło.

Ja w to w ogóle nie wierze!!!Nie chciałam się odzywać, ale skoro rozalka zaczęła to ja jej zdanie popieram. Skąd mam mieć pewnośc, że pani w sklepie ze zdrową żywnościa ma ją z gospodarstwa ekologicznego???Moim zdaniem żadnej pewności nie ma. :no:

Joasiek, nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba w kosmetykach Nivea jest w składzie rumianek. On często uczula. Tez najpierw odstawiłabym oliwkę. A suche placki u tosi jak były to pani doktor stwierdziła uczulenie na białko.:tak:
A jakie mleczko je Milenka??​

Mleczko - Bebilon 2, już od kilku tygodni więc to raczej nie to... dopóki jadła ten Bebilon i była kąpana w Balneum Hermal to skórkę miała jak aksamit. Ale może kleik ryżowy w zupce? Choć kleiki i kaszki chyba nie uczulają? Rumianek faktycznie był kiedyś w soczku, może to on? Ziemniaczka dawałam ze sklepu ekologicznego, ale ja też jestem dość sceptycznie do tego nastawiona, jednak chciałam sama jej ugotować, a już lepiej z takiego sklepu niż z targu :crazy: No to mam już całą listę podejrzanych :wściekła/y:
Ok, w takim razie oliwka precz! ziemniaki, winogrona i inne prócz marchewki i jabłka precz! i zobaczymy co z tego wyniknie... dzięki dziewczyny!

reklama
Do góry