reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

a ja stwierdzam ze naljlepsza jest zupka marchewka z ryzem:tak::-)
mieska narazie nie podaje
Sara jest strasznie delikatna tzn. jej brzuszek inaczej niz SYN

po marchwece z ziemniakami jej ciezko na zoładku:baffled:

reklama
U nas pojawiły się takie suche placki na łokciach, czy to może być objaw alergii na jakiś składnik :confused:

A piersia juz nie?Wydawalo mi sie,ze Emilka byla dlugo na cycusiu.Pokrecilam cos?:confused::shocked2:

Od początku ją dokarmiałam mlekiem nan1 a teraz nan 2 :tak: i z czasem coraz mniej aż teraz już kończę karmić piersią :dry: z jednej strony bym chciała a z drugiej to chcę już brać tabletki i mieć spokój psychiczny że drugiej dzidzi narazie nie będzie :-p

Gosia_23: jak Emi robi kupki po tym Nanie? Milutek dostawał Nana1 na samym początku, ale kupy były zielone i wychodziły z trudem, teraz na Bebilonie kupy mamy regularnie codziennie najpierw około 11 a potem o 17 :-)

Gosia_23: jak Emi robi kupki po tym Nanie? Milutek dostawał Nana1 na samym początku, ale kupy były zielone i wychodziły z trudem, teraz na Bebilonie kupy mamy regularnie codziennie najpierw około 11 a potem o 17 :-)

Tak robi :tak: kilka razy dziennie może z 3 lub 4 a jak piła więcej z cycka to nawet przy każdym karmieniu :tak:

reklama
a moja tak około 3.00 w nocy ;-) potem około 11.00, 16.00 i po 20.00 :-D tak mniej więcej ;-)
Kuba też kiedys robił kupki w nocy,na szczęście mu się zmieniło.Było to uciążliwe,bo wybudzał się,jak go przebierałam,no i nie mógł zasnąć.A teraz pierwsza kupa,jak sięobudzi,a kolejna po południu o różnych porach.

Do góry