reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Kasiad, dorzucam 1 łyżeczkę płaską niegotowanej manny pod koniec gotowania zupki, najwyżej 10 min przed końcem, potem jak już gotowa dodaję też 1 łyż. płaską oliwki:-). Dzisiaj też gotowałam, ale w związku z tym, że Wiktoria nie ma skazy dałam jej łyżeczkę masełka
do zupki oczywiście.
Sorry, że tak późno ci odpowiadam, ale spacerowałyśmy. Pewnie zupkę już zdążyłaś ugotować. A mam jeszcze pytanie gdzie o tej porze roku dynię kupiłaś?
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Sorry, że tak późno ci odpowiadam, ale spacerowałyśmy. Pewnie zupkę już zdążyłaś ugotować. A mam jeszcze pytanie gdzie o tej porze roku dynię kupiłaś?
A ta kaszka manna to taka zwykła-przeznaczona dla wszystkich??Czy jakaś specjalna dla dzieci??
I w jaki sposób podaje sie ją dzieciom, które jedzą słoiczki??Bo jak Ty np miśka gotujesz to dajesz sobie do tej zupki i ta kaszka tam się gotuje. A co w przypadku słoiczka??Czy może do mleka się ta mannę wtedy daje???
I w jaki sposób podaje sie ją dzieciom, które jedzą słoiczki??Bo jak Ty np miśka gotujesz to dajesz sobie do tej zupki i ta kaszka tam się gotuje. A co w przypadku słoiczka??Czy może do mleka się ta mannę wtedy daje???
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Martula, możesz o to zapytać. Bobovita ma swoją stronę NUTRICIA - Od
Ja też do nich pisałam, później do mnie oddzwoniła dietetyczka od nich i wszystko wyjaśniła. Dostałam też p0cztą gadżety i ten nowy schemat żywieniowy.
Ja też do nich pisałam, później do mnie oddzwoniła dietetyczka od nich i wszystko wyjaśniła. Dostałam też p0cztą gadżety i ten nowy schemat żywieniowy.
Miśka, jeszcze nie zdążyłam ugotować zupki, dziś jeszcze Oli dostanie ze słoika - własnie przez tę dynię. Umówiłam się po odbiór dyni na dziś w sklepie ze zdrową żywnością, babka skądś zciąga (oczywiście z gospodarstwa nie używającego chemii) a swoje babka bedzie miała za jakieś 3 tygodnie.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
To chyba nie nowość,bo już dostawł jabłko ze słoika i było ok.,ale soczek pił do tej pory tylko z marchewki.Czytałam, ze chorym dzieciom nie daje sie nowości bo mogą byc kłopoty z przyswajaniem. Spróbuj jak będzie zdrowy.
A ta kaszka manna to taka zwykła-przeznaczona dla wszystkich??Czy jakaś specjalna dla dzieci??
To zwykła manna. Ja słyszałam, ze gotuje się oddzielnie na wodzie i miesza z zupką.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A my dziś ziemniaczki z dynią z bobo vity (smakowały) chociaz musze przyznać że Zosia ma ostatnio słaby apetyt i to na mleczko. Wasze dzieciaczki tez tak mają?
reklama