reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

o kurcze kasia ale mnie wystraszyłaś:baffled:
mam jej to żelazo podawać przez 4 tygodnie , narazie zębów ni widu ale kto wie co przez te 4 tygodnie się wydarzy:shocked2:

reklama
o kurcze kasia ale mnie wystraszyłaś:baffled:
mam jej to żelazo podawać przez 4 tygodnie , narazie zębów ni widu ale kto wie co przez te 4 tygodnie się wydarzy:shocked2:

Może wystarczy, że żelazo bedzie się wkrapiać głęboko do buźki i przepłukiwać wodą :confused:
Ja nie mam takich doświadczeń z tymi plamami na zębach, ale słyszałam od kogoś. Jesli nawet miałyby te zęby wyjść, to i tak ważniejsze jest zlikwidowanie anemii od plam na zębach :tak:

Sawa13 ja podaje juz miesiąc żelazo Zosi-zakraplaczem. Poźniej biore gazika z przegotowana woda i po wiatminkach myje jej buźke w środku (dziąsełka język). Tak więc spokojnie nie martw się :tak:

Moja dziś dostała śliwkę hippa :tak:

i teraz opis dla twardych ludzi ...........

wszystko był o by ok gdyby nie :szok: wielka kupa po tym jejku dosłownie pierwszy raz o mało co bym nie zwymiotowała :-D mała cała w kupie,pielucha pełna chyba z 1kg ważyła i kupa po szyje !!! Ledwo dałam rade ;-) body od góry do dołu brudne aż przeciekło na białą sukienkę :dry:
ale wiem że mój Robert ucieka na taki widok a że sie śmiał jak mu smsa wysłałam to mu pokaże zdjęcia :-D:-D:-D wam oszczędzę tego widoku:tak:

Jenni tez jablek nielubi po 2 lyzeczkach puscila pawia:-)
Od tygodnia robie jej sama soki marchewka-banan-jablko i taki pije i to chetnie :tak:

A ja dzisiaj i wczoraj dodaję trochę brokułów z gerbera do zupki jarzynowej. Nie chciałam jej dawać samych, żeby nie miała problemów z zaparciem. No i póki co nic się nie dzieje.
A z tymi sliwkami to niezły pomysł. dodam trochę do jakiegoś deserku, bo Tosia ogólnie raczej twarde kupki robi-po nutramigenie...A może śliwki jej troche pomogą...:-)

reklama
czy wiedziałyscie (zainteresowane) ze NUTRAMIGEN 2 jest nie refundowany
tylko zwykły jest:wściekła/y:
my mamy jeszcze pozostac na zwykłym + piers + deserek i obiadek
No co Ty Aga!!!
Ja jutro ide dopiero zapłacic za cztery zaległe opakowania, które wzięłam, więc się przekonam. A skąd masz takie informacje??

Do góry