reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Oli odkąd pozbyłam się butelki i daję mleko w kubku i nie do zaśnięcia, to tego mleka wypija znacznie mniej.
A dziś spróbowała masła orzechowego, ale nie za bardzo jej smakowało :no:

reklama
Oli odkąd pozbyłam się butelki i daję mleko w kubku i nie do zaśnięcia, to tego mleka wypija znacznie mniej.
Poddałam się. Wczoraj wieczorem i dziś rano dałam jednak w butelce, odrazu wypiła tyle ile trzeba. Oli nie ssie w ogóle smoczka, a jak 2 razy dziennie wypije po butli mleka, to nic jej się nie stanie, a przynajmniej wypija tyle tego mleka ile trzeba. Do zaśnięcia i w nocy nadal nie daję - z tego nie zrezygnowałam.
Czytałam już to rano Miśka i sprawdziłam na etykiecie, nasze masło orzechowe na szczęście zostało wyprodukowane w Hollandii.

HELP! Czy mogę rozrobione mleko Bebiko 3 schować do lodówki na noc i podgrzać Oliwce rano koło 7mej :confused:
Zrobiłam jej mleko wieczorne, ale zanim wróciłam z kuchni Oli już spała.

u nas rewolucja:cool2: Hubek dwa razy dostał już żółtko z jajka przepiórczego i nie wysypało go:-) :rofl2::rofl2::rofl2::-) może w końcu będzie u nas normalnie kiedyś z tym jedzonkiem, wszystko idzie ku lepszemu:tak::-)

pięknie Rzosmerta, trzymam kciuki za Hubka, oby było coraz lepiej!

moja też mleko tylko z butli, Iza to samo - dopóki było w butelce to piła, teraz nie tknie nawet :no:

reklama
a czemu mleka zrobionego nie można dać rano,jeśli wieczorem dziecko nie zje? my często tak robimy.jeśli zje mało,a zrobię całą butlę to wstawiam do lodówki i rano dolewam ciepłej wody i dosypuję mleka:nerd:.nigdy nic dziecku po tym nie było:baffled:

Do góry