reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Kasiad zobacz co piszą o maśle orzechowym W USA apelują, by nie jeść masła orzechowego- Onet.pl - Wiadomości -18.01.2009
Poddałam się. Wczoraj wieczorem i dziś rano dałam jednak w butelce, odrazu wypiła tyle ile trzeba. Oli nie ssie w ogóle smoczka, a jak 2 razy dziennie wypije po butli mleka, to nic jej się nie stanie, a przynajmniej wypija tyle tego mleka ile trzeba. Do zaśnięcia i w nocy nadal nie daję - z tego nie zrezygnowałam.Oli odkąd pozbyłam się butelki i daję mleko w kubku i nie do zaśnięcia, to tego mleka wypija znacznie mniej.
Czytałam już to rano Miśka i sprawdziłam na etykiecie, nasze masło orzechowe na szczęście zostało wyprodukowane w Hollandii.Kasiad zobacz co piszą o maśle orzechowym W USA apelują, by nie jeść masła orzechowego- Onet.pl - Wiadomości -18.01.2009
agusia9915
Matka wariatka
nie
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
u nas rewolucja Hubek dwa razy dostał już żółtko z jajka przepiórczego i nie wysypało go:-) :-) może w końcu będzie u nas normalnie kiedyś z tym jedzonkiem, wszystko idzie ku lepszemu:-)
Figurki z parówek �E�C�j�[����b�E�C�j�[[��{�n��]
reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
a czemu mleka zrobionego nie można dać rano,jeśli wieczorem dziecko nie zje? my często tak robimy.jeśli zje mało,a zrobię całą butlę to wstawiam do lodówki i rano dolewam ciepłej wody i dosypuję mleka.nigdy nic dziecku po tym nie było