reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

a czemu mleka zrobionego nie można dać rano,jeśli wieczorem dziecko nie zje? my często tak robimy.jeśli zje mało,a zrobię całą butlę to wstawiam do lodówki i rano dolewam ciepłej wody i dosypuję mleka:nerd:.nigdy nic dziecku po tym nie było:baffled:
Takie mleko niejest zdrowe zbieraja sie bakterie a mleko traci swoje cenne elementy:tak:

reklama
a czemu mleka zrobionego nie można dać rano,jeśli wieczorem dziecko nie zje? my często tak robimy.jeśli zje mało,a zrobię całą butlę to wstawiam do lodówki i rano dolewam ciepłej wody i dosypuję mleka:nerd:.nigdy nic dziecku po tym nie było:baffled:
No to mieliście szczęście,takie ekspperymenty mogą skończyć sie biegunką.
Takie mleko niejest zdrowe zbieraja sie bakterie a mleko traci swoje cenne elementy:tak:

Dokładnie.Dziecko pijąc zostawia bakterie,które moga sie namnożyć.A po za tym traci wiele minerałów i witamin.:tak:

o rany :szok: moja jak kiedyś piła mleko to dużo wylewałam ale nigdy nie zostawiałam, pamiętam że jak za długo leżało to się dzieliło na dwie warstwy albo warzyło :tak:

o rany :szok: moja jak kiedyś piła mleko to dużo wylewałam ale nigdy nie zostawiałam, pamiętam że jak za długo leżało to się dzieliło na dwie warstwy albo warzyło :tak:

No właśnie też o tym pomyślałam.Rozwarstwiało sie na pewno Bebilon i to Bebiko bananowe.No ale niektórzy praktykują zostawianie mleka,ale nietkniętego,to wiem(i to p=znajoma pielegniara...:baffled:)

No właśnie też o tym pomyślałam.Rozwarstwiało sie na pewno Bebilon i to Bebiko bananowe.No ale niektórzy praktykują zostawianie mleka,ale nietkniętego,to wiem(i to p=znajoma pielegniara...:baffled:)
Ja robilam tak jak w szpitalu na swiezo po zrobieniu z 3 butle i do lodowki pakowalam :tak: ale nigdy bym sie nieodwazyla dac juz rozpoczetego mleka po paru godzinach:no:

Ja robilam tak jak w szpitalu na swiezo po zrobieniu z 3 butle i do lodowki pakowalam :tak: ale nigdy bym sie nieodwazyla dac juz rozpoczetego mleka po paru godzinach:no:

No podobno tak pielęgniarki robią w szpitalach i domach dziecka .Robia kilka butli i wstawiaja do lodówki,ale nie wiem moze jakies inne lodówy maja,czy butelki...

No podobno tak pielęgniarki robią w szpitalach i domach dziecka .Robia kilka butli i wstawiaja do lodówki,ale nie wiem moze jakies inne lodówy maja,czy butelki...
Mysmy sie pytali i mowli ze na dobe swiezo zrobione moga byc:dry: ale wazne ze Jenni przezyla na nich :rofl2:

Sara dlatego nigdy nie piła mleka szpitalnego bo robili je zawsze wczesniej..np wieczorem na rano na 6 stało w lodówce:tak::crazy:

reklama
no ja daję Nan i nigdy nic,ale ja jak tak piszecie to już nie dam:no:,a w szpitalu nei pozwoliłam mojemu dziecku dawać butelki:no::crazy:

Do góry