reklama
No a ja przed chwilą dałam małej Marchwiową z ryżem z Bobovity. Bałam się reakcji, bo Pierwsza zupka jarzynowa z Bobovity jej nie smakowała. Ale ta dzisiejsza bardzo, aż też się zdenerwowała, że już koniec. Widocznie nie lubi pora, bo w tej pierwszej jest por i nawet jest smakowo wyczuwalny. Czekam tylko na reakcję wymiotną po ryżu, jeśli się nie pojawi, to widocznie Oliwkce nie szkodzi ryż tylko jakiś inny składnik z Misiowego Ogródka. Może groszek
mysia23
mama dwójeczki
Dziwne z tym wywarem bo mnie wszyscy mówią,że najpierw sie gotuje zupkę tylko na warzywach, później na mięsku, ale podaje bez mięska, a dopiero na koniec dodaje sie mięsko..i to od wielu osób słyszałam...dziwne, już głupiałam sama..
A co do słoiczków, to dałam kilka łyżeczek1-szej zupki jarzynowej BoboVity i Fili bardzo sie krzywił, a później za dwie godzinki bolał go brzuszek, szalenie płakał, prężył sie i nie chciał łyżeczka juz nawet deserku...teraz to boje sie podawać tej zupki....sama nie wiem co robić
A co do słoiczków, to dałam kilka łyżeczek1-szej zupki jarzynowej BoboVity i Fili bardzo sie krzywił, a później za dwie godzinki bolał go brzuszek, szalenie płakał, prężył sie i nie chciał łyżeczka juz nawet deserku...teraz to boje sie podawać tej zupki....sama nie wiem co robić
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Coś z tej zupki mu wyrażnie nie służy.A co do słoiczków, to dałam kilka łyżeczek1-szej zupki jarzynowej BoboVity i Fili bardzo sie krzywił, a później za dwie godzinki bolał go brzuszek, szalenie płakał, prężył sie i nie chciał łyżeczka juz nawet deserku...teraz to boje sie podawać tej zupki....sama nie wiem co robić
Miśka 5
Mamy lutowe'07
No ciekawa jestem Kasiad, czy Oliwce nic nie będzie. Ja dodaję ten misiowy ogródek do zupek, które sama gotuję i mojej Wiki nic nie jest. W sumie może nie ma wyraźnego smaku warzyw, ale dobrze zagęszcza. A co do zupek, to dawałam małej już różne słoiczki, ale jej najbardziej smakuję te, które sama gotuję. w sumie nie jest to jakieś bardzo pracochłonne, więc póki co gotuję małej sama. Na razie tylko ziemniak i marchewka, troszkę oliwki na koniec lub masełka i nieco misiowego dla zagęszczenia.Pyszka:-)
No może Rozalka, nie wiem, ale już nie próbuję na razie z Misiowym Ogródkiem, może za miesiąc
Mysia, możliwe, że Filipkowi też nie służy por. Ja to podejrzewam u Oliwki, bo na resztę składników w innych zupkach reagowała dobrze. Nie wiem, czy smakowałaś tę zupkę, ale ona i mi nie smakowala, a ta marchwiowa z ryżem jest o wiele smaczniejsza. W sumie ze wszystkich zupek, które już próbowałyśmy, dwie to był nieudany zakup:
- Pierwsza zupka z Bobovity
- Brokuły z Gerbera.
Mysia, możliwe, że Filipkowi też nie służy por. Ja to podejrzewam u Oliwki, bo na resztę składników w innych zupkach reagowała dobrze. Nie wiem, czy smakowałaś tę zupkę, ale ona i mi nie smakowala, a ta marchwiowa z ryżem jest o wiele smaczniejsza. W sumie ze wszystkich zupek, które już próbowałyśmy, dwie to był nieudany zakup:
- Pierwsza zupka z Bobovity
- Brokuły z Gerbera.
agusia9915
Matka wariatka
marchewka z ryzem jest the best
nam bałdzo smakowała i mi tez
po marchewce z ziemniakami mamy kolki- sprawdzone !!!
po brokułach zaparcia i kolki
a ja dzis dalam małej deserek z odrobina mleka( zeby rozzadzic) w butelce bo tak jej sie spac chciało ....ona jesli ma wybór to woli spac niz jesc a tak miała 2w 1(smoczek trójprzepływowy )
jakis czas temu sciagnełam mleko(mało było?) +kaszka ryzowa malinowa i +(a ze było za geste bo ja pierdoła najpierw kaszke wsypałam) sok ktory pozostał w butelce (bobofruit)= smak rewelacja a małej jak samkowało;-):-)
nam bałdzo smakowała i mi tez
po marchewce z ziemniakami mamy kolki- sprawdzone !!!
po brokułach zaparcia i kolki
a ja dzis dalam małej deserek z odrobina mleka( zeby rozzadzic) w butelce bo tak jej sie spac chciało ....ona jesli ma wybór to woli spac niz jesc a tak miała 2w 1(smoczek trójprzepływowy )
jakis czas temu sciagnełam mleko(mało było?) +kaszka ryzowa malinowa i +(a ze było za geste bo ja pierdoła najpierw kaszke wsypałam) sok ktory pozostał w butelce (bobofruit)= smak rewelacja a małej jak samkowało;-):-)
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
ale mieszanina agusia, oby nie wybuchowajakis czas temu sciagnełam mleko(mało było?) +kaszka ryzowa malinowa i +(a ze było za geste bo ja pierdoła najpierw kaszke wsypałam) sok ktory pozostał w butelce (bobofruit)= smak rewelacja a małej jak samkowało;-):-)