Kasiad tylko że ja dawałam mleko prawie zimne ona jak dotknie butelki i nie jest zimna tylko leciutko ciepła to odrazu jest "gaga" i nie chce będe je chłodzić w lodówce i zobaczymy ;-)dziś nic nie tknęła nim wzieła to odrazu było "beee" bo kolor ten sam co wczoraj bym musiała za każdym razem inny kolor robić
reklama
A to Ci dopiero Emilka wymyśla
Zobaczysz jak przyjdzie ten smak do mleka, początkowo proponuje wsypać go wiecej, żeby smak mleka się zatuszował, a z czasem zmniejszać ilość. I spróbuj przelać do kartonika po mleku, które mała lubi, takiego ze słomką. Jak już do smaku się przyzwyczai, to będzie można w butli spróbować.
Zobaczysz jak przyjdzie ten smak do mleka, początkowo proponuje wsypać go wiecej, żeby smak mleka się zatuszował, a z czasem zmniejszać ilość. I spróbuj przelać do kartonika po mleku, które mała lubi, takiego ze słomką. Jak już do smaku się przyzwyczai, to będzie można w butli spróbować.
Jak Emilka nie zaakceptuje smakowego mleka modyfikowanego, to widziałam tez gotowe mleko smakowe w kartonikach ze słomką 200 ml, z firmy Bebiko chyba, więc to pewnie też jest modyfikowane. Może takie będzie piła
A jak to Gosia nie przejdzie, to ja bym odpuściła i podawała to mleko w kartonikach, które mała akceptuje. To co prawda nie jest modyfikowane, ale skoro alergii Emilka nie ma, to chociaż niech takie mleko pije. Poza tym jest tyle innych przetworów mlecznych, którymi można zastępować mleko przecież.
A jak to Gosia nie przejdzie, to ja bym odpuściła i podawała to mleko w kartonikach, które mała akceptuje. To co prawda nie jest modyfikowane, ale skoro alergii Emilka nie ma, to chociaż niech takie mleko pije. Poza tym jest tyle innych przetworów mlecznych, którymi można zastępować mleko przecież.
faktycznie widziałam takie małe ale nestle mleko i owoce ale z tego co pamiętam to były drogie chyba 10zł za opakowanie na 1 dzień i bez słomki 250zml teraz sprawdziłam na ich stronce .... choć może warto spróbować jak będe w markecie to kupię i zobaczymy widziałam też te duże 1 litr około 8zł ale ile może być taki kartonik otwarty zawsze na szybko jadę z Emilą i nie mam kiedy poczytać co tam na nich pisze
nie wiem może jeszcze dziś pojadę jak Robertowi się będzie chciało ;-)i kupię po jednym na próbę no i czekam za tym dodatkiem do mleka mam nadzieje że w poniedziałek przyjdzie ;-)
nie wiem może jeszcze dziś pojadę jak Robertowi się będzie chciało ;-)i kupię po jednym na próbę no i czekam za tym dodatkiem do mleka mam nadzieje że w poniedziałek przyjdzie ;-)
Oli lubi bardzo te batoniki, czasem jej kupuję, bo to są zdrowsze słodycze niż cukierki.jako gratis był do tego batonik z płatków coś typu corn
Miśka 5
Mamy lutowe'07
a Wiki właśnie przeprosiła mleko i w nocy wypija ok. 400 ml, jestem przerażona. Żadna herbatka nie wchodzi w rachubę, drze się, że chce mlenio i koniecPrzez to mlenio budzi się znów ze 3 razy i po raz 4 nad ranem, za każdy m razem wypijając 100 ml. W dzień nie tknie nic.
reklama