reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Oj wspołczuje rozalka,
Zosia ma staszne zmiany po jajku :/ wiec rzadko jej daje białko, po serze zołtym nic jej nie jest natomiast po danonku tez wysypuje ją

reklama
Rozalka, jak zmiany zejdą za jakiś czas, to znaczy, że coś innego, a jak będą się nasilać, to można niestety podejrzewać mleko.

Ja dziś kupiłam mleko modyfikowane dla juniora. Ostatecznie się zdecydowałam na Nestle Junior Bifidus ze względu na dodatek probiotyków, no i dlatego też, że Nan Ha 2 z tej samej firmy Oliwce służyło.
[ Nestlé(R)]
Zaczynamy od pojutrza jak wykończę mleko ha.

Rozalka, jak zmiany zejdą za jakiś czas, to znaczy, że coś innego, a jak będą się nasilać, to można niestety podejrzewać mleko.

.
No właśnie zbladły,ale też zmniejszyłam ilość mleka NAN HA.Jutro dam normalnie i zobaczymy,czy sie nasili.:baffled:Niestety muszę tak próbować,by być pewnym.:crazy:

Życzę Ci Rozalka, żeby to nie mleko było przyczyną :tak:

Sama też cały czas nie mam pewności, czy będzie wszystko ok, ale jak nie sprawdzę, to nie będę wiedziała. Po jednej dawce 180 ml było wszystko ok, oby tak samo było po codziennym obaleniu 180 ml mleka :sorry2:

Moze i ja powinnam sprobowac w koncu normalnego mleczka?Ten bebilon Ha byl niegdys jedynym z wielu,po ktorym Konrad nie wymiotował...:baffled:Moze mu sprobuje kupic zwykly Bebilon,zeby mu az tak nie zmieniac?...:sorry2:
Poza tym zaczal w koncu wiecej tego mleka jesc.Zwykle okolo 120 ml:baffled:,a teraz udaje mu sie nawet 200 ml wypic:szok:(wczoraj na noc):tak:.

O faktycznie:tak:.Mam pol puszki,tylko dokupie jeszcze ten zwykly bebilon.Pewnie juz jakis dla juniora.Musze poszperac:tak:

Hubek dzis rano po przebudzeniu wypił prawie 140ml kawy zbożowej:szok: i chciał jeszcze tak mu smakowało:-D:-D:-D do tej pory to dostawał po troszeczku kilka łyzeczek i widziałma ze mu smakuje i nic mu nie jest po niej więc dzisiaj zamiast porannej herbatki była kawka zbożówka:-) ja gotuję ją w dzbanuszku razem z kardamonem i cynamonem i potem słodzę lekko miodem - jest pyszniutka :tak::tak::tak: aż się Hubek po brzuszku klepał i mruszał jak ją pił:-D

Rosmerta,fajnie to musi wygladac:-):tak:.
Konrad mi sie cieszy do mleczka.Jak przychodze z butelka,to sie smieje w glos i grzecznie sie kladzie na poduszce:tak:

reklama
Do góry