reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Ja tez walcze z e straszna wysypka na brzuszku:tak::-(
juz powoli zaczyna mi sił brakowac. 2 miesiace a ja nadal nie wiem o co chodzi:no:

reklama
Marta jest juz po testach i ...dupa.
Wyszły tylko te podstawowe-potwierdzajace ze jest bardzo uczulona a te dodatkowe, szczegołowe nie.Nastepne bedziemy robic za rok -dwa.

My walczym z kupkami
po kazdym posiłku jest conajmniej jedna rzadka , smierdzaca i zielonkawa,wydostajaca sie na zewnatrz kupka :-(
a juz staram sie nie podawac glutenu:baffled::-(
liszajowate plamy utrzymuja sie bardzo długoooooo u nas
jutro jedziemy po wyrok;-)(gastroendrolog)

Hubek zajadał się wczoraj szparagami:-) i gotowanym zielonym groszkiem:-), a w piatek też szpinakiem Żadnych zmian:-):rofl2::-), nawet po chlebku - dałam mu kawałek skórki do pogryzania, był przeszczęśliwy:-D jak niewile mu potrzeba do szczęścia.

Dziewczyny z dziećmi co mają zmiany skórne - ja przeszłam u Huberta na diete Pieciu Przemian Anny Ciesielskiej - POLECAM!!! do tej pory Hubert był tylko na nutramigenie, a teraz zajada niemal wszystko oprócz nabiału (czasem w potrawach jest tylko odrobinka masła) i tego cholernego nutramigenu, kaszki je na wodzie i owsiankę i je uwielbia:tak: oczywiscie nie dostaje żadnych slodyczy (no bo po co w sumie - nawet jakby był zdrowy by ich nie dostawał), kaszki i owsianke dosładzam mu miodem:tak:ewentualnie cukrem trzcinowym. A skóra z tygodnia na tydzien piekniejsza, czasem cos wyskoczy, ale na krótko i znika:tak::-) naprawde polecam tę dietę:tak:

Filip też ma śmierdzące, rzadkie kupki, w ciągu dnia nawet 7-8..ale ja wiem, że to zeby..bo idą kolejne...i poprzednio też tak miał..
nawet nie podejrzewam czegoś innego...a plamy ma, ale to jak zje coś z kakao

reklama
Filip też ma śmierdzące, rzadkie kupki, w ciągu dnia nawet 7-8..ale ja wiem, że to zeby..bo idą kolejne...i poprzednio też tak miał..
nawet nie podejrzewam czegoś innego...a plamy ma, ale to jak zje coś z kakao
mała ma 16 zebów a wszystko wyglada tak od miejwiecej marca

Do góry