reklama
mi tez dlatego zdecyduje sie chyba na testy z krwi i zobacze na co dokladnie jest uczulona bo ja powoli czuje sie bezrana...Ja tez walcze z e straszna wysypka na brzuszku:-(
juz powoli zaczyna mi sił brakowac. 2 miesiace a ja nadal nie wiem o co chodzi
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Przy takim małym dziecku test z krwi moze nie wykazać.Niestety....mi tez dlatego zdecyduje sie chyba na testy z krwi i zobacze na co dokladnie jest uczulona bo ja powoli czuje sie bezrana...
agusia9915
Matka wariatka
mojej z pokrzywka na ciele całym (bablami) nie wyszło nic w testach ogolnych z krwi
agusia9915
Matka wariatka
My walczym z kupkami
po kazdym posiłku jest conajmniej jedna rzadka , smierdzaca i zielonkawa,wydostajaca sie na zewnatrz kupka :-(
a juz staram sie nie podawac glutenu:-(
liszajowate plamy utrzymuja sie bardzo długoooooo u nas
jutro jedziemy po wyrok;-)(gastroendrolog)
po kazdym posiłku jest conajmniej jedna rzadka , smierdzaca i zielonkawa,wydostajaca sie na zewnatrz kupka :-(
a juz staram sie nie podawac glutenu:-(
liszajowate plamy utrzymuja sie bardzo długoooooo u nas
jutro jedziemy po wyrok;-)(gastroendrolog)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Hubek zajadał się wczoraj szparagami:-) i gotowanym zielonym groszkiem:-), a w piatek też szpinakiem Żadnych zmian:-):-), nawet po chlebku - dałam mu kawałek skórki do pogryzania, był przeszczęśliwy jak niewile mu potrzeba do szczęścia.
Dziewczyny z dziećmi co mają zmiany skórne - ja przeszłam u Huberta na diete Pieciu Przemian Anny Ciesielskiej - POLECAM!!! do tej pory Hubert był tylko na nutramigenie, a teraz zajada niemal wszystko oprócz nabiału (czasem w potrawach jest tylko odrobinka masła) i tego cholernego nutramigenu, kaszki je na wodzie i owsiankę i je uwielbia oczywiscie nie dostaje żadnych slodyczy (no bo po co w sumie - nawet jakby był zdrowy by ich nie dostawał), kaszki i owsianke dosładzam mu miodemewentualnie cukrem trzcinowym. A skóra z tygodnia na tydzien piekniejsza, czasem cos wyskoczy, ale na krótko i znika:-) naprawde polecam tę dietę
Dziewczyny z dziećmi co mają zmiany skórne - ja przeszłam u Huberta na diete Pieciu Przemian Anny Ciesielskiej - POLECAM!!! do tej pory Hubert był tylko na nutramigenie, a teraz zajada niemal wszystko oprócz nabiału (czasem w potrawach jest tylko odrobinka masła) i tego cholernego nutramigenu, kaszki je na wodzie i owsiankę i je uwielbia oczywiscie nie dostaje żadnych slodyczy (no bo po co w sumie - nawet jakby był zdrowy by ich nie dostawał), kaszki i owsianke dosładzam mu miodemewentualnie cukrem trzcinowym. A skóra z tygodnia na tydzien piekniejsza, czasem cos wyskoczy, ale na krótko i znika:-) naprawde polecam tę dietę
agusia9915
Matka wariatka
Anna Centrum Zdrowego Żywienia
rosmerta piszesz o diecie tej pani?
własnie od paru dni sie zastanawiam
rosmerta piszesz o diecie tej pani?
własnie od paru dni sie zastanawiam
reklama
agusia9915
Matka wariatka
mała ma 16 zebów a wszystko wyglada tak od miejwiecej marcaFilip też ma śmierdzące, rzadkie kupki, w ciągu dnia nawet 7-8..ale ja wiem, że to zeby..bo idą kolejne...i poprzednio też tak miał..
nawet nie podejrzewam czegoś innego...a plamy ma, ale to jak zje coś z kakao