reklama
agusia9915
Matka wariatka
butla 210 mleka tak około 10 moze danon moze to co na chlebie i nic wiecej głoda jest dopiero około 11-12
mysia23
mama dwójeczki
po jakim czasie od wypicia mleka podajecie maluchom śniadanie
JA daje rano koło 8, a później za 2 godzinki jemy śniadanko,
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Znów próbowałam kozi jogurt,ale Kubusiowi poprostu nie smakuje,dam sobie spokój,a szkoda.Wczoraj wyczuł nawet,że dodałam 3 łyżeczki do jego ulubionej kaszki bananowej z rozciapanym bananem i ....nie chciał.Trudno.
Jeszcze spróbuje twaróg i masełko.
Jeszcze spróbuje twaróg i masełko.
No szkoda Rozalka. Z twarogiem może być problem, bo ma dość charaktrystyczny smak, ale może właśnie Kubusiowi zasmakuje Pamiętaj, że twaróg kozi jest już solony, więc raczej na słodką potrawę go nie przerobisz. Ja wkroiłam Oliwce drobno posiekaną cebulkę i rozsmarowałam na chlebie.
Masło kozie ma zupełnie neutralny smak, więc z nim nie powinin Kubuś mieć problemów.
Masło kozie ma zupełnie neutralny smak, więc z nim nie powinin Kubuś mieć problemów.
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
no wlasnie ja probuje coprawda od wczoraj bo od wczoraj podawac Laili butle z mlekiem ale tez jej nie pasuje...(butla) i dzis rano myslalam ze zrobie wlasnie jak TY KASIAD ale zamiast zamierzonego efektu Laila strasznie sie rozplakala i krzyczala NIEEEEEEEEEEEEEEEE!!! ale potem wypila troche mleczka ze zwyklego kubka...
no wlasnie jak ja odstawiam musze nauczyc ja pic z butli? czy teoretycznie jest mozliwe bez butli ale z mleczkiem odstawic dziecko...zastanawiam sie bo maz mi mowi ze robie zle dajac jej mleko z kubka....
no wlasnie jak ja odstawiam musze nauczyc ja pic z butli? czy teoretycznie jest mozliwe bez butli ale z mleczkiem odstawic dziecko...zastanawiam sie bo maz mi mowi ze robie zle dajac jej mleko z kubka....
reklama