reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Susu, ja czasem zamiast kakao dodaje do modyfikowanego taki syrop malinowy herbapolu. I taka miksture mala nawet wypija choc mleczniakiem nie jest niestety. odn 8 miesiac na wcisk tylko. Ale jak mala nie bedzie chciala pic to niech wsuwa serki, twarozki, jogurty, koktajle (tez robie na modyfikowanym) ze swiezymi owocami. trzeba probowac wszystkiego:tak:

reklama
Susu jest bardzo duzo mlek modyfikowanych:tak: moja starsza corka niechciala wogole ich pic ale po raz ktorys skolei kupilam mleko Hipp jak sie niemyle to byl o smaku gruszkowo-jablkowy i te polubila:tak:.Mozesz sprubowac:tak: albo zwykly grysik na mleku moze by jej podeszedl prubowalas moze??
A jakie mleczko modyfikowane jej podawalas??
dawalam jej pare razy Nestle Alete 2 i raz Hippa 2.

dzieki dziewczyny za odpowiedzi. :-):tak::-Dfaktycznie jak to chyba Mysia powiedziala bede musiala metoda prob i bledow powoli sprawdzac co mojej Lailusi podchodzi..

Ja nie zagęszczam mleka i Kuba spi do rana,jemu wystarczy.Kilka razy zagęściłam i bolał mu brzuszek,bo chyba dla niego za cięzkie na noc.:tak:

Agusia, u mnie bylo na odwrot. Makrela nie ruszyla, za to mi posmakowal:tak:

u nas ostatnio hit sniadaniowy: mozarella w kosteczkach, pomidorki koktajlowe, ogorek kiszony i kosteczki pieczonego miesa. oczywiscie wszystko samodzielnie jedzone widelcem:tak:

lyzeczki nie mam odwagi jej dac do samodzielnego jedzenia. zle sie to ostatnio skonczylo:nerd: sciane w kuchni mam do malowania:-D

Milena od wczoraj na sniadanie je dzieciowe platki kukurydziane z miodem i mlekiem. Bardzo jej to smakuje. A jak ona nie dojada, to dokancza to moj maz :-D:-D

Od kilku dni Milena tez sama je - tylko ze rekami, bo lyzeczka tylko sie ciapie i chlapie po kuchni. Smiesznie to wyglada.

reklama
Do góry