Susu, ja czasem zamiast kakao dodaje do modyfikowanego taki syrop malinowy herbapolu. I taka miksture mala nawet wypija choc mleczniakiem nie jest niestety. odn 8 miesiac na wcisk tylko. Ale jak mala nie bedzie chciala pic to niech wsuwa serki, twarozki, jogurty, koktajle (tez robie na modyfikowanym) ze swiezymi owocami. trzeba probowac wszystkiego
reklama
Dziewczyny, czy któraś dawała dziecku Humanę SL? Dostałam wczoraj receptę, żeby spróbować. Ponoć jest w miarę smaczna z tych mlek bezmlecznych.
niestety nic nie wiem na temat tego mleczka
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
dawalam jej pare razy Nestle Alete 2 i raz Hippa 2.Susu jest bardzo duzo mlek modyfikowanych moja starsza corka niechciala wogole ich pic ale po raz ktorys skolei kupilam mleko Hipp jak sie niemyle to byl o smaku gruszkowo-jablkowy i te polubila.Mozesz sprubowac albo zwykly grysik na mleku moze by jej podeszedl prubowalas moze??
A jakie mleczko modyfikowane jej podawalas??
dzieki dziewczyny za odpowiedzi. :-)faktycznie jak to chyba Mysia powiedziala bede musiala metoda prob i bledow powoli sprawdzac co mojej Lailusi podchodzi..
agusia9915
Matka wariatka
wczoraj podałam małej budyn czekoladowy na nutramigenie
zjadła, ale ja nie miałam odwagi spróbowac smaku
zjadła, ale ja nie miałam odwagi spróbowac smaku
Agusia, u mnie bylo na odwrot. Makrela nie ruszyla, za to mi posmakowal
u nas ostatnio hit sniadaniowy: mozarella w kosteczkach, pomidorki koktajlowe, ogorek kiszony i kosteczki pieczonego miesa. oczywiscie wszystko samodzielnie jedzone widelcem
lyzeczki nie mam odwagi jej dac do samodzielnego jedzenia. zle sie to ostatnio skonczylo sciane w kuchni mam do malowania
u nas ostatnio hit sniadaniowy: mozarella w kosteczkach, pomidorki koktajlowe, ogorek kiszony i kosteczki pieczonego miesa. oczywiscie wszystko samodzielnie jedzone widelcem
lyzeczki nie mam odwagi jej dac do samodzielnego jedzenia. zle sie to ostatnio skonczylo sciane w kuchni mam do malowania
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Milena od wczoraj na sniadanie je dzieciowe platki kukurydziane z miodem i mlekiem. Bardzo jej to smakuje. A jak ona nie dojada, to dokancza to moj maz
Od kilku dni Milena tez sama je - tylko ze rekami, bo lyzeczka tylko sie ciapie i chlapie po kuchni. Smiesznie to wyglada.
Od kilku dni Milena tez sama je - tylko ze rekami, bo lyzeczka tylko sie ciapie i chlapie po kuchni. Smiesznie to wyglada.
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Dziewczyny, czy któraś dawała dziecku Humanę SL? Dostałam wczoraj receptę, żeby spróbować. Ponoć jest w miarę smaczna z tych mlek bezmlecznych.
Ja mam humane MCT Zosia bardzo smakuje (ona jest z bananami)