reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
:baffled: mnie zastanawia po co dajecie dziecia na noc mleko zageszczane?:rofl2:
-zeby lepiej spało?

u nas zalecenie pediatry...Zosiula chudzinka musiala troszke przytyć. Poza tym jesli dziecko nic nie chce jesc oprocz mleka)a tak bywało) to trzeba czyms zagescic zeby sobie pojadła...wiec wlasnie zageszczalam kaszką kukurydzianą lu kleikiem ryzowm...i nadal tak robie.

Ja podaje tylko nestle junior z kleikiem ryzowym. ale Makrela malo tego pije. moze 60 na dzien.

a kaszki zjada lyzeczka. podobaja mi sie te nowe bobowitz owsianka, manna z serii pzszne sniadanko. i wreszcie zmadrzeli i nie sa to kaszki wylacznie ryzowe:tak:

u nas zalecenie pediatry...Zosiula chudzinka musiala troszke przytyć. Poza tym jesli dziecko nic nie chce jesc oprocz mleka)a tak bywało) to trzeba czyms zagescic zeby sobie pojadła...wiec wlasnie zageszczalam kaszką kukurydzianą lu kleikiem ryzowm...i nadal tak robie.
w takim przypadku oki
rozumiem
ale spotkałam sie ostatnio z :
napchac do zoładka jak najwiecej bedzie lepiej spac(najlepiej taki beton)
qwno prawa:rofl2:

Maciuś pije mleko Bebiko 3R i ono już jest z kleikiem ryżowym:tak:,rano i wieczorem,oczywiście ciągnie z butli,:-):tak:

reklama
Ja kupuje BEBIKO 3R ono jest z kleikiem ryżowym, wsypując odpowiednią ilość miarek jest tak gęste, że Filip ledwo ciągnie :-D:-D:-D
my tez Bebiko 3R ale troszke mniejsze miarki wsypuje

:baffled: mnie zastanawia po co dajecie dziecia na noc mleko zageszczane?:rofl2:
-zeby lepiej spało?
bo lubi takie jak była mniejsza to byl czas ze nie chciała wogole mleka pic i pediatra polecila zeby sprobowac wlasnie z R lub Gr i malutkiej podpasowało

Do góry