reklama
całąEmilka zjadła dziś princesse
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Konradowi tez wszystko smakuje.Batonow mu nie daje,choc nieraz zlapie gryza od dzieciakow i sie potem dopomina.
Konrad ciagle cos zuje,w miedzczasie piers i taki szczuply jest.Moze powienien jesc rzadziej,a wieksze porcje...?
Konrad ciagle cos zuje,w miedzczasie piers i taki szczuply jest.Moze powienien jesc rzadziej,a wieksze porcje...?
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Słuchajcie,a Kubie coś się pozmieniało i nie chce juz by karmił go ktokolwiek oprócz mamy.Wczoraj mąż chciał mu dac obiadek i nic nie zjadł.Mysleliśmy,że nie był głodny.A dziś mowię do męża ,by dał mu banana,Kuba jak zobaczył owoc w jego rękach ,to sie ucieszył,ale nie chciał jeśc,tylko z płaczem przyraczkował do mnie.Dopiero,jak mu sama dałam ,to zjadł ze smakiem.No i wyjść teraz nigdzie nie mogę na dłużej,albo w porze obiadku,bo nic nie zje.
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Kuba miał w te dni świąteczne taki apetyt,że szok.Wcinał z nami obiadek i jeszcze swój.Do tego zajadał się chlebkiem,który upiekła moja siostra,strasznie mu smakował.Miałam wrazenie,ze cały dzień coś tam zajada.
No i AZS w miarę wyciszone przez te święta,plamki zbladły.Bałam się,żego wysypie od tych wszystkich przekąsek i emocji.
A i pochwalę się,że jadłam nawet ciasto i ....nic mu nie wyskoczyło.
No i AZS w miarę wyciszone przez te święta,plamki zbladły.Bałam się,żego wysypie od tych wszystkich przekąsek i emocji.
A i pochwalę się,że jadłam nawet ciasto i ....nic mu nie wyskoczyło.