reklama
Mi nawet wychodzą podobne smakowo zupki jak te słoiczkwe, więc Oli je jedne i drugie.
To ja dam teściowej posmakować i niech się uczy
Hehe, jeszcze się babcia obrazi ;-) A dziś lecę do sklepu po buraczki więc Oli dostanie jutro zupkę z buraczami, zobaczymy czy ją zje bo buraków jeszcze nie próbowała.
Nie, poprostu tak tylko powiem żeby sobie spróbowała bo to nawet dobre :-).
No jeśli chodzi o dzisiejszy obiadek to też bym zjadła tylko że barszczy z buraczków. Oli dzisiaj jest szczęściarą z tym obiadkiem życzymy smacznego w poznawaniu nowego smaku
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Moja Milenka na razie preferuje jedzenie słoiczkowe. inne wypluwa. za to wieczorem przed snem zjada mleczko z kleikiem ryżowym - co jej bardzo smakuje. Milusia tez lepiej po tym spi, bo jest bardziej najedzona.
Oli też lubi śliwkę. Kupuję jej dość często (na przemian z truskawką z jabłkiem i gruszką) bo ma dość często twarde kupki a po tych śliwkach jest zawsze duuuża i luźniejsza kupa.Okazało się,że deserek jabłko ze śliwką baaaaaardzo zasmakował Kubusiowi. :-)
reklama
moja malutka ostatnio jadla przed snem kaszkę z butli,ale od dwóch dni nie chce i już,woli mleko.wczoraj to nic przed snem jeść nie chciała,a ostatnie jedzonko było o 17.30 i obodzila się o 1.także wracamy do kaszki łyżeczką w ciągu dnia.oczywiście żadne smakowe nadal nie wchodzą w grę,ma przy nich odruch wymiotny,więc zrezygnowałam i dostaję tylko tę zwykłą.