reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

No tak... wyglada na to, że skoro u nas jest jakaś drobna reakcja alergiczna na mleko, to sinlac faktycznie byłby dobry bo mógłby ją nieco zmniejszyć :blink: No to jutro lecimy z Sinlakiem :tak:

Kupiłam dzisiaj z Gerbera takie mini słoiczki z samym mieskiem - osobno kurczak i indyk. Były jeszcze chyba z królika, ale nie brałam. Myślę że to dobre rozwiązanie - mozna odrobinkę takiego mięska zmieszać z czymkolwiek - np. ziemniakiem ze szpinakiem (Milenka bardzo lubi), albo dynia z jabłkiem, albo zupką jarzynową :blink:

reklama
zgadzam sie z KAsiad ale z drugiej strony czytalam ostatnio sporo opinii ze dziecko w pierwszym roku zycia nie potrzebuje az takich doznan smakowych jakie mu oferuja reklamy...dla mnie to tez przesada gdy po 4 miesiacu oferuje sie spaghetti bolognese albo kaszka straciatella...

susu nie żartuj że małe dzieci w Niemczech wcinają po 4 miesiącu spaghetti :confused::szok::szok::szok: Myślę że nowe smaki to najmniej istotny powód podawania nowości... ważniejsze jest to, żeby organizm zaczął się przyzwyczajać powoli do trawienia innych rzeczy, no i chyba najbardziej - wartości odżywcze poszczególnych składników, np. mięska gdy dziecko potrzebuje już więcej różnorodnego białka.

a ja własnie tego nie kupiłam:zawstydzona/y:
a co do arbuza to mi kolezanka mowiła ze arbuz i ogorek to jedna rodzina a ogorki dopiero od 9 miecha jak dobrze pamietam

zgadzam sie z Toba Joasiek, ale Nestle oferuje takie pysznosci jak spaghetti bolognese albo wersja wegetarianska....:-p:sorry::shocked2:

tak na marginesie
jak wchodziły te nowe dania LASANIA I COS TAM..
to rozmawiałam ze znajoma jak to samkuje i wygalada.. i w tym momenci jej maly zwymiotował ... a na do mnie -juz wiesz jak wyglada:-D

Apropo wymiotowania/ulewania to mała puściła dziś pawika prosto do mojej kieszeni w spodniach :-D:-):-D

ja też nie robie raczej eksperymentów. Opieram się na smakach ze słoiczków. Nie wiedziałam, że arbuza można podać:szok:
kasiad, to Oli je juz truskawki??

reklama
Do góry